.

Blog

Armari d’exterior lacat blanc a Barcelona

Armari d'exterior d'alumini lacat blanc

Armari d’exterior d’alumini lacat blanc

Armari d'exterior d'alumini lacat blanc

Armari d’exterior d’alumini lacat blanc

Armari d'exterior d'alumini lacat blanc

Armari d’exterior d’alumini lacat blanc

Armari d’alumini en lacat blanc, compost per dos laterals fixos de la sèrie stilo 50 de xapa sandvitx lacat blanc i un frontal corredís de la sèrie A-70 . Vidre laminat 3+3 butylat mate, al frontal, que ofereix seguretat davant una eventual ruptura, ja que a causa de la seva làmina adhesiva interna, subjecta el vidre i impedeix caure. A l’interior de l’armari realitzem les divisions a gust del client, amb fusta de melamina blanca de 16mm cantejades, també es pot realitzar amb la mateixa xapa sandvitx per obtenir un acabat totalment metàl·lic. Armari sense cap manteniment, tot i estar a la intempèrie, l’alumini lacat al forn ofereix durabilitat i gran facilitat de neteja. Estructura sòlida, fins i tot amb el pas dels anys, no notarem cap deteriorament més que lubricar els rodaments o tancaments. Estructura muntada per 3 treballadors en un dia de treball. Depenent de la qualitat dels materials podem ajustar més el preu a gust del client, per qualsevol aclariment no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres, una salutació.

This Post Has 2 Comments

 1. Hola:

  Queria presupuesto de un armario de aluminio para exterior. Las medidas son:

  Altura: 2.00 mts
  Anchura: 1.80 mts
  Fondo 0.60 mts.

  Queria las piezas laterales, frontal (puerta corredera o normales) y techo. La parte de atras aprovecho la pared. Lo queria con las fijaciones para atornillarlo a la pared. Las baldas tambien, queria un lado para escobero.

  Seria para mandarlo a Elche (Alicante)

  Gracias, un saludo.

  Sergio Alfaro
  647861747

 2. Lorena Ponsico says:

  Buenos días Sergio,

  Ante todo, disculpa el retraso en la respuesta.

  El precio de un armario como el de la foto con las medidas que tu no proporcionas es de 1.400€ aprox. Sin contar con baldas interiores, ya que tendríamos que especificar cantidades y medidas, ni portes a Elche.

  Un saludo.

Leave A Reply