.

Blog

Tancament d’ascensor amb vidre i acer inoxidable a Barcelona

Tancament d'ascensor de vidre i acer inoxidable a Barcelona

Tancament d’ascensor de vidre i acer inoxidable a Barcelona

Tancament d'ascensor de vidre i acer inoxidable a Barcelona

Tancament d’ascensor de vidre i acer inoxidable a Barcelona

Tancament del buit d’ascensor realitzat amb vidre laminat 5 +5 i estructura d’acer inoxidable, formada per tub quadrat d’acer inoxidable de 40×40 mm i U d’acer inoxidable de 20×20 mm. L’ascensor cobria 3 plantes, i l’estructura feia uns 12 metres d’alçada. En alguns trams del tancament, es va optar per posar vidre mate en lloc de transparent per dotar-lo de més intimitat. Com podem apreciar en la imatge inferior, en alguns vidres vam haver de fer la forma dels graons de l’escala, adaptant-los així a l’obra. A cada planta es va introduir una porta del mateix material acer inoxidable, però aquesta vegada amb vidre temperat amb pany, per tal d’incrementar seguretat a la casa. A les portes de l’ascensor de cada replà es va modificar l’estructura per tal d’unir les mateixes portes de l’ascensor per tal de semblar una mateixa peça. L’estructura inicial d’acer inoxidable va ser confeccionada prèviament al nostre taller per parts, i van ser ensamblades al muntatge posteriorment. Els vidres van ser segellats amb silicona transparent neutra marca Würth, silicona de qualitat que no canvia de color amb el temps. Aquest treball va ser realitzat en una setmana de treball per 3 treballadors, ja que és una feina poc habitual per a nosaltres, però, no van haver errors i tot va sortir segons el previst. En ser nosaltres fabricants, podem construir estructures amb nombrosos materials a triar, adaptant-nos així a les necessitats de cada client. Consulti’ns qualsevol dubte, l’atendrem sense cap tipus de compromís.

This Post Has 2 Comments

  1. Me gustaría un presupuesto de vidrio en un ascensor ya instalado y recubierto de contra chapado y me gustaría saber por planta y si es posible un material transparente y más económico gracias

    • Rubèn Ponsico says:

      Hola buenos días, necesitaríamos mas información, si nos pudiera hacer llegar una foto por email de lo que se refiere sería perfecto, un saludo.

Leave A Reply