.

Blog

Vidre intel·ligent Guardian Sun baix emissiu

Les portes i finestres exteriors d’un habitatge són un element fonamental en quant a l’estalvi energètic es refereix, ja que és on més pèrdua d’energia s’acumula de tots els elements d’una llar. Per sort avui disposem de productes de qualitat que ajuden a mitigar les pèrdues energètiques de manera solvent i eficient. Un d’ells són els vidres baix emissiu, vidres de càmera el seu interior està compost per gas argó en lloc d’aire convencional, el qual ajuda a trencar la conductivitat tèrmica de l’exterior a l’interior de l’habitatge, que acompanyat del tractament Guardian sun (abaix mencinat), aconseguirem un aïllament energètic encara més superior. Tinguem en compte que són els vidres els que ocupen la major superfície d’una porta o finestra exterior, és a dir, per on pot haver-hi major transmitància tèrmica si no elegim un vidre adequat. D’altra banda és convenient triar una fusteria d’alumini amb perfileria trencament de pont tèrmic (RPT), la qual fa la mateixa funció que els vidres anteriorment esmentats, ja que amb una peça interna al perfil es trenca la transmitància tèrmica. Podem afegir tendals i persianes als tancaments exteriors per tal de crear una càmera externa extra per aïllar encara més l’exterior. Aquest tipus de mesures suposen un estalvi econòmic anual que segons el tipus d’habitatge podrien rondar els 500 euros anuals, la qual cosa significa que en pocs anys amortizaríem la inversió efectuada. Per a qualsevol tipus de consulta o aclariment no dubti en contactar amb nosaltres l’atendrem sense cap compromís.

guardian sun

guardian sun2

This Post Has 42 Comments

 1. Jenn says:

  Hola,
  Quisiera saber si también podéis poder persianas y cómo haríamos para hacer el presupuesto, si podéis venir a casa (08030, estoy en Sant Andreu, cerca vuestro).
  Sería para todo el piso (el comedor 4m de ancho), dos puertas -balcón y lavadero-, una ventana de dormitorio tipo dos puertas que da al balcón y el resto ventanas pequeñas.
  Saludos

  • Rubèn Ponsico says:

   Hola, ahora le envío un mensaje en privado para que me pase los datos, un saludo.

Leave A Reply