.

Blog

Tancament d’alumini tipus caseta d’exterior

Tancament a Barcelona

Tancament a Barcelona

Sostre d'acer tipus teula a Barcelona

Sostre d’acer tipus teula a Barcelona

Mostra de sostre tipus teula

Mostra de sostre tipus teula

Mostra de sostre d'acer tipus teula

Mostra de sostre d’acer tipus teula

Tancament tipus caseta instal·lat a Barcelona al barri de Sant Antoni, format per una estructura d’alumini de les sèries A-70 y stilo 50, en lacat ral especial, portes corredisses amb vidre de cambra i lateral fix. El sostre d’aquesta estructura està fabricat amb panells d’acer amb aïllant intern tipus teula. Aquest sostre té altres variants que són en teula envellida i color pissarra com podem observar a la fotografia. Aquest sostre juntament amb un fals sostre intern amb aïllant és molt recomanable per aïllar de l’exterior, considerant aquest annex una prolongació de l’habitatge. Les juntes del sostre s’impermeabilitzen amb escuma de poliuretà i tela asfàltica, a més del segellat estàndard amb silicona neutra. Es pot afegir finestres tipus lluerna al sostre d’aquest tipus de casetes per obtenir llum natural i així major estalvi energètic. Aquesta estructura va ser instal · lada per tres operaris en un dia de treball, per obtenir una coneixer preus no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres, el preu varia en funció dels materials emprats.

This Post Has 2 Comments

  1. presupuesto caseta en planta baja adosada a torre de 2.00*2.70 mts y 2.30 de altura,dos fachadas ciegas con apanelado lo mas aislante posible,en una de las fachadas de 2.00 mts instalar ventana de 1.60 de ancho y 1.20 de altura,con dos enchufes

    • Rubèn Ponsico says:

      Hola buenas tardes, en función del material utilizado y del tipo de acabado podemos obtener un presupuesto u otro, el precio puede rondar los 4000 euros con falso techo y paredes internas de pladur con aislante térmico, a falta de poder visitar nosotros el lugar de trabajo para precisar mas el presupuesto, gracias por su atención y un saludo.

Leave A Reply