MÉS DE 40 ANYS D'EXPERIÈNCIA EN LA FABRICACIÓ PRÒPIA I INSTAL·LACIÓ DE FINESTRES D'ALUMINI I PORTES A BARCELONA I RODALIES.

Demana'ns pressupost

Nom

Email

Telèfon

Missatge

Responsable: Rubén Ponsico Cangueiro
Finalidad: Procesar la consulta, requerimiento o solicitud de información planteados a través del formulario de nuestro website.
Derechos: El cliente podrá revocar en cualquier momento su consentimiento, así como ejercitar, los derechos de oposición, acceso, rectificación y supresión, así como otros derechos descritos en nuestra política de privacidad.
Más información: Puede obtener más información sobre nuestra política de privacidad aquí.

TREBALLS DESTACATS


PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

image-3


VÍDEOS DEMOSTRATIUSNOSTRES SERVEIS

La nostra Empresa

Fusteria d’Alumini i Metal·listeria Ponsico és una empresa familiar situada a Barcelona, dedicada a la fusteria d’alumini, fabricació i muntatge, amb més de 30 anys d’experiència en el sector. Formem un equip de 6 persones, i estem connectats amb empreses de reformes integrals. Sempre hem treballat gràcies a recomanacions dels nostres clients, ia través d’aquesta web esperem oferir un major desplegament dels nostres serveis.

Més informació sobre la nostra empresa.

Productes i Serveis

A la fusteria d’alumini Ponsico treballem tot tipus de productes relacionats amb la metalisteria i la fusteria d’alumini, des de finestres d’alumini i portes d’alumini, fins tancaments, persianes d’alumini, mallorquines d’alumini, reixes d’acer, etc.

A més dels productes típics de fusteria d’alumini, també treballem amb vidre, i realitzem obres d’armaris exteriors, baranes, mampares de bany i fins i tot gelosies de PVC.

Veure més detalls dels nostres productes y serveis.

Més informació

Coneix els nostres productes de fusteria d’alumini més a fons a la secció dels nostres Treballs Realitzats.

Demana’ns un pressupost gratuït a la teva mida en funció de les vostres necessitats o consulta altres pressupostos similars que hàgem realitzat.

Les nostres ofertes mensuals podrien oferir el descompte que estàs buscant!

Visita la nostra secció de Notícias per a més informació!

Ens interessa la seva opinió

Ens agradaria que els nostres clients ens donessin la seva opinió sobre la seva experiència amb nosaltres.

Si ens coneix, escrigui un comentari i rebrà un petit obsequi d’agraïment.


OPINIONS DELS CLIENTS

 • La veritat és que treballar amb ells és tenir tota la tranquil·litat del món. Absolutament recomanables, no dubtin a contractar-los.
  Azulejos metro Subway
 • Bon dia. Tinc la necessitat de comentar el bons professionals que són en aquesta empresa, Sóc clienta des de fa molts anys, i estic molt contenta amb el tracte personal qualitat / preu dels productes, i eficàcia.
  Amparo
 • Molt recomanable. La meva família i jo coneixem l'empresa Ponsico des de fa més de deu anys. Són professionals de confiança que treballen amb rapidesa i material de qualitat. Hem instal·lat la fusteria d'alumini a les nostres cases amb ells i només he necessitat un petit ajust en una finestra després de set anys. Sempre m'han atès molt amablement.
  Laura
 • Estic encantat amb la professionalitat d'aquesta empresa, fa 15 anys em van canviar les finestres del meu pis i no he tingut ni un sol problema en tot aquest temps, fa poc un company d'empresa necessito un recanvi de persiana, no el va trobar enlloc de Barcelona, li indiqui que anés a Metal·listeria  Ponsico i ràpidament és ho van aconseguir, realment són uns grans professionals. Molt agraït.
  Toño
Català
Abrir chat