MÉS DE 40 ANYS D'EXPERIÈNCIA EN LA FABRICACIÓ PRÒPIA I INSTAL·LACIÓ DE FINESTRES D'ALUMINI I PORTES A BARCELONA I RODALIES.

Demana'ns pressupost

  Nom

  Email

  Telèfon

  Missatge

  Responsable: Rubén Ponsico Cangueiro
  Finalidad: Procesar la consulta, requerimiento o solicitud de información planteados a través del formulario de nuestro website.
  Derechos: El cliente podrá revocar en cualquier momento su consentimiento, así como ejercitar, los derechos de oposición, acceso, rectificación y supresión, así como otros derechos descritos en nuestra política de privacidad.
  Más información: Puede obtener más información sobre nuestra política de privacidad aquí.

  VÍDEOS DEMOSTRATIUS

  Video demostratiu de Tancaments
  Video demostratiu de Portes
  Video demostratiu de Finestres
  Vídeo demostratiu de la instal·lació de baranes per a una obra social


  NOSTRES SERVEIS

  La nostra Empresa

  Fusteria d’Alumini i Metal·listeria Ponsico és una empresa familiar situada a Barcelona, dedicada a la fusteria d’alumini, fabricació i muntatge, amb més de 30 anys d’experiència en el sector. Formem un equip de 6 persones, i estem connectats amb empreses de reformes integrals. Sempre hem treballat gràcies a recomanacions dels nostres clients, ia través d’aquesta web esperem oferir un major desplegament dels nostres serveis.

  Més informació sobre la nostra empresa.

  Productes i Serveis

  A la fusteria d’alumini Ponsico treballem tot tipus de productes relacionats amb la metalisteria i la fusteria d’alumini, des de finestres d’alumini i portes d’alumini, fins tancaments, persianes d’alumini, mallorquines d’alumini, reixes d’acer, etc.

  A més dels productes típics de fusteria d’alumini, també treballem amb vidre, i realitzem obres d’armaris exteriors, baranes, mampares de bany i fins i tot gelosies de PVC.

  Veure més detalls dels nostres productes y serveis.

  Més informació

  Coneix els nostres productes de fusteria d’alumini més a fons a la secció dels nostres Treballs Realitzats.

  Demana’ns un pressupost gratuït a la teva mida en funció de les vostres necessitats o consulta altres pressupostos similars que hàgem realitzat.

  Les nostres ofertes mensuals podrien oferir el descompte que estàs buscant!

  Visita la nostra secció de Notícias per a més informació!

  Ens interessa la seva opinió

  Ens agradaria que els nostres clients ens donessin la seva opinió sobre la seva experiència amb nosaltres.

  Si ens coneix, escrigui un comentari .


  OPINIONS DELS CLIENTS

  • Azulejos metro Subway
   La veritat és que treballar amb ells és tenir tota la tranquil·litat del món. Absolutament recomanables, no dubtin a contractar-los.
   Azulejos metro Subway
  • Amparo
   Bon dia. Tinc la necessitat de comentar el bons professionals que són en aquesta empresa, Sóc clienta des de fa molts anys, i estic molt contenta amb el tracte personal qualitat / preu dels productes, i eficàcia.
   Amparo
  • Laura
   Molt recomanable. La meva família i jo coneixem l'empresa Ponsico des de fa més de deu anys. Són professionals de confiança que treballen amb rapidesa i material de qualitat. Hem instal·lat la fusteria d'alumini a les nostres cases amb ells i només he necessitat un petit ajust en una finestra després de set anys. Sempre m'han atès molt amablement.
   Laura
  • Toño
   Estic encantat amb la professionalitat d'aquesta empresa, fa 15 anys em van canviar les finestres del meu pis i no he tingut ni un sol problema en tot aquest temps, fa poc un company d'empresa necessito un recanvi de persiana, no el va trobar enlloc de Barcelona, li indiqui que anés a Metal·listeria  Ponsico i ràpidament és ho van aconseguir, realment són uns grans professionals. Molt agraït.
   Toño