En fusteria d’alumini Ponsico disposem dels següents perfils, entre altres, sent les sèries practicables i corredisses les més utilitzades, ordenats de major a menor eficiència, detallant la fitxa tècnica amb cadascun d’ells. Aquestes sèries són les més utilitzades en els últims anys per nosaltres, ja que tenen una gran qualitat-preu i són molt competitives en el mercat, pertanyen al fabricador ALUGOM. La referència RPT, significa trencament de pont tèrmic,més estalvi energètic perquè trenca la transmitància tèrmica de la perfileria de l’interior a l’exterior de l’habitatge.

CORREDISSES:

PRACTICABLES:

SCHÜCO AWS 75.SI

SCHÜCO AWS 75.SI

Per als clients més exigents oferim també la possibilitat de poder fabricar i instal·lar finestres i portes d’alumini del fabricador SCHÜCO, marca amb un gran renom internacional a causa de la gran qualitat dels seus materials per a la construcció de portes i finestres. Perfils com el AWS 75 Si, atorga uns valors de conductivitat referents a la perfileria de 0.9-1.6 W/M2K, la qual cosa vol dir, resultats excepcionals que fan ombra a la majoria de perfilerías de PVC i fusta existents de moment. Perfilerías d’alumini que destaquen per la seva robustesa i senzillesa combinades, atès que una bona secció d’alumini atorga a l’estructura la força desitjada per a suportar vidres de centenars de quilos, sense necessitar perfils d’amples exagerats com en els empleats en altres materials. Possibilitat d’incloure ferratges antirobatori i antibala, dotant a la peça d’un punt d’ancoratge per cada costat de l’estructura, convertint-la en gairebé inexpugnable, així com els ferratges mecatrònics, mecànica i electrònica combinada per a oferir major eficiència i comoditat en el tancament. Sens dubte una elecció de gran qualitat per a un element tan important com és el tancament de l’exterior d’un habitatge.

Català
Abrir chat
鶴橋ブランドコピー スーパーコピー ブランドコピー コピーブランド ロレックス スーパーコピー ロレックス コピー モンクレール スーパーコピー モンクレール コピー モンクレール ダウン コピー シュプリーム スーパーコピー シュプリーム コピー ウブロ スーパーコピー ウブロ コピー ルイヴィトン スーパーコピー ルイヴィトン コピー ブランドiphoneケースコピー グッチ スーパーコピー