A Carpinteria d’Alumini Ponsico disposem dels següents perfils, entre altres, sent les sèries practicables i corredisses les més utilitzades, ordenats de major a menor eficiència, detallant la fitxa tècnica amb cadascun d’ells.

Aquestes sèries són les més utilitzades en els últims anys per nosaltres, ja que tenen una gran qualitat-preu i són molt competitives en el mercat, pertanyen al fabricador ALUGOM.

La referència RPT, significa trencament de pont tèrmic,més estalvi energètic perquè trenca la transmitància tèrmica de la perfileria de l’interior a l’exterior de l’habitatge.

CORREDISSES:

PRACTICABLES:

SCHÜCO AWS 75.SI

SCHÜCO AWS 75.SI

Per als clients més exigents oferim també la possibilitat de poder fabricar i instal·lar finestres i portes d’alumini del fabricador SCHÜCO, marca amb un gran renom internacional a causa de la gran qualitat dels seus materials per a la construcció de portes i finestres. Perfils com el AWS 75 Si, atorga uns valors de conductivitat referents a la perfileria de 0.9-1.6 W/M2K, la qual cosa vol dir, resultats excepcionals que fan ombra a la majoria de perfilerías de PVC i fusta existents de moment. Perfilerías d’alumini que destaquen per la seva robustesa i senzillesa combinades, atès que una bona secció d’alumini atorga a l’estructura la força desitjada per a suportar vidres de centenars de quilos, sense necessitar perfils d’amples exagerats com en els empleats en altres materials. Possibilitat d’incloure ferratges antirobatori i antibala, dotant a la peça d’un punt d’ancoratge per cada costat de l’estructura, convertint-la en gairebé inexpugnable, així com els ferratges mecatrònics, mecànica i electrònica combinada per a oferir major eficiència i comoditat en el tancament. Sens dubte una elecció de gran qualitat per a un element tan important com és el tancament de l’exterior d’un habitatge.