Acabats aplicables a l'alumini

Acabats aplicables a l’alumini

Mostrari lacat colors RAL

Mostrari lacat colors RAL

Mostrari lacat fusta

Mostrari lacat fusta

Mostra de anoditzat: plata, inox, bronze i negre.

Mostra de anoditzat: plata, inox, bronze i negre.

Converteixi la seva porta o finestra d’alumini en clàssica o moderna, en funció del tipus d’acabat aplicable a l’alumini, ja sigui lacat fusta o lacat RAL llis, triant el color que més li agradi, per compaginar perfectament amb el disseny de la seva llar. O dotar la seva estructura exterior d’alumini de la magnífica resistència que ofereixen els anoditzats, i seleccioneu el color que més li agradi. A la Fusteria d’Alumini Ponsico oferim els següents tipus d’acabats:

LACAT COLORS RAL: És possible triar entre una àmplia gamma de lacats, seleccionant un nombre de la carta anomenada “RAL” que equival a un color concret. El tractament dels perfils es fa en plantes de lacat al forn sota estrictes normes de qualitat, aquestes normes fixen una sèrie d’exigències tècniques perquè el procés del lacat de l’alumini s’efectuï amb total garantia. El lacat al forn té 10 anys de garantia, encara que en la pràctica són molts més els anys de durada. A continuació li mostrem els lacats color RAL més utilitzats, dins d’una extensa gamma:

RAL 1021

RAL 1021

RAL 3011

RAL 3011

RAL 5010

RAL 5010

RAL 6005

RAL 6005

RAL 7016

RAL 7016

RAL 7021

RAL 7021

RAL 9006

RAL 9006

RAL 7035

RAL 7035

RAL 8014

RAL 8014

RAL 8017

RAL 8017

RAL 6200

RAL 6200

RAL 9016

RAL 9016

LACAT FUSTA: S’aplica al perfil una capa normal de lacat base i posteriorment se li s’adhereix una pel·lícula decorativa mitjançant calor, imitant diferents tipus de fustes, obtenint un resultat pràcticament igual al de la fusta natural. Podem triar lacat fusta llis, semblant a la fusta natural polida i envernissada, i lacat fusta texturat, el qual imita la fusta natural envernissada sense polir, és a dir més aspre al tacte. Si decoreu la llar amb aquest tipus de lacat, aportarà calidesa i decoració. El lacat al forn té 10 anys de garantia, encara que en la pràctica són molts més els anys de durada. A continuació li mostrem alguns dels tipus de lacat fusta més comuns:

PI NUS

PI NUS

PI CLAR

PI CLAR

FREIXA

FREIXA

NOGUERA

NOGUERA

TEKA TEXTURA

TEKA TEXTURA

TEKA LLIS

TEKA LLIS

SAPELLY

SAPELLY

CIRERER

CIRERER

ROURE

ROURE

OM

OM

CASTANYER

CASTANYER

EMBERO

EMBERO

ANODITZATS: A diferència del lacat, l’anoditzat és una tècnica que es sol emprar sobre l’alumini per generar una capa de protecció artificial mitjançant l’òxid protector de l’alumini, conegut com alúmina. La capa s’aconsegueix per mitjà de procediments electroquímics, i proporciona una major resistència i durabilitat, convertint al material pràcticament impassible al llarg dels anys. És molt recomanable per a habitatges a primera línia de mar on el salnitre o la calç pogués deteriorar les finestres. A continuació li mostrem alguns dels tipus d’anoditzats més comuns:

INOX

INOX

PLATA

PLATA

BRONZE

BRONZE

COURE

COURE

NEGRE

NEGRE

BORDEUS

BORDEUS

BLAU

BLAU

OR

OR

TIPUS DE MANETES PER TRIAR:

Existeixen diferents models i acabats de dispositius de maniobra a triar com a complement per dissenyar la finestra o porta al nostre gust. En funció del tipus de sèrie escollida, podrem adaptar un model o un altre. Els models EURO i PRIMA són els més utilitzats per a sèries practicables convencionals, sent el model PRIMA més actual que l’EURO. La resta de models poden ser incorporats en portes i finestres amb canal 16 (sèries especials per a ferramentes més evolucionades), com ara la sèrie NOBILE ALUMINI-FUSTA, i també en la nostra sèrie corredissa S-76. Les manetes premium es fabriquen en acer inoxidable, una solució de qualitat per allargar la vida útil de les nostres ferramentes.

Contacti amb nosaltres, li assessorarem segons les seves necessitats.