Reixa veneciana d'acer lacat

Reixa veneciana d’acer lacat

Mallorquina d'alumini lama mobil lliscant

Mallorquina d’alumini lama mobil lliscant

Com a complement a finestres d’alumini, fabriquem també Mallorquines d’alumini, cortines venecianes i reixes d’acer. La nostra gamma de productes:

1. MALLORQUINES D’ALUMINI: Aquest producte és utilitzat com a substitut de les persianes. Construït íntegrament amb alumini, proporciona una bona protecció contra la intempèrie, ja sigui sol, pluja, vent, fred … Proporcionant una càmera tèrmica entre la finestra i la mallorquina, s’aconsegueix reduir els contrastos de temperatura de l’interior de l’habitatge a l’exterior. Diversos models existents de mallorquines com: corredisses (foto lateral), practicables, llibre … No és recomanable com seguretat física, a PONSICO SCP, recomanem per aquest cap millor reixes d’acer o persianes de seguretat autoblocants.

 

2. REIXES D’ACER: Reixes construïdes a mida amb acer galvanitzat o lacat al forn, diferents models a escollir, practicables, fixes, de ballesta, depenent de la seguretat, la funcionalitat o l’estètica requerida, informeu-vos sense compromís contactant amb nosaltres.

Reixa fixa d'acer amb barrots massissos

Reixa fixa d’acer amb barrots massissos

Reixa fixa d'acer amb barrots buits

Reixa fixa d’acer amb barrots buits

Reixa de ballesta d'acer i titani model premium

Reixa de ballesta d’acer i titani model premium