Mampara de dutxa amb vidre temperat mate àcid a Barcelona

Mampara de dutxa amb vidre temperat mate àcid

Mampara de dutxa amb vidre temperat tractament anticalç a Barcelona

Mampara de dutxa amb tractament anticalç

Mampara de dutxa angular a Barcelona

Mampara de dutxa angular

A la fusteria d’alumini Ponsico s.c.p. disposem d’un extens catàleg de mampares de bany i dutxa, tant a mida, adaptant-nos als banys amb major dificultat d’accés o disseny particular de cada client, com estàndard, aconseguint així uns preus altament competitius al mercat. Treballem amb les millors marques actuals, tant en models de qualitat com a models més economics. Vidres serigrafiats, tractaments anticalç, tots ells temperats o laminats oferint la seguretat que regeixen les normes europees. Informis sense cap compromís tant dels models existents com del preu dels mateixos, els atendrem sense cap problema.

Per a més informació sobre models i acabats de mampares de bany i dutxa, visiti la pàgina web d’un dels fabricants de mampares estàndar amb els que treballem actualment: PROFILTEK, bona qualitat-preu, gran varietat de models i vidres serigrafiats a triar, només fabriquen per a professionals, no fabrica per a particulars.

Disposem també de models de fabricació pròpia a manera artesanal, amb total garantia i seguretat. Es tracta de mampares fabricades amb vidre de diferents tipus i acabats, diferents sistemes: corredissos, abatibles o fixos, així com perfils en acer inoxidable o alumini amb tota la seva varietat d’acabats. A continuació li mostrem alguns treballs en mampares de bany fabricades i instal·lades per nosaltres:

Mampara de dutxa entre dues parets

Mampara de dutxa entre dues parets

Mampara de dutxa amb vidre fix de 10 mm

Mampara de dutxa amb vidre fix de 10 mm