Mampara de dutxa amb vidre temperat mate àcid a Barcelona

Mampara de dutxa amb vidre temperat mate àcid

Mampara de dutxa amb vidre temperat tractament anticalç a Barcelona

Mampara de dutxa amb tractament anticalç

Mampara de dutxa angular a Barcelona

Mampara de dutxa angular

A la fusteria d’alumini Ponsico s.c.p. disposem d’un extens catàleg de mampares de bany i dutxa, tant a mida, adaptant-nos als banys amb major dificultat d’accés o disseny particular de cada client, com estàndard, aconseguint així uns preus altament competitius al mercat. Treballem amb les millors marques actuals, tant en models de qualitat com a models més economics. Vidres serigrafiats, tractaments anticalç, tots ells temperats o laminats oferint la seguretat que regeixen les normes europees. Informis sense cap compromís tant dels models existents com del preu dels mateixos, els atendrem sense cap problema.

Per a més informació sobre models i acabats de mampares de bany i dutxa, visiti la pàgina web d’un dels fabricants de mampares estàndar amb els que treballem actualment: PROFILTEK, bona qualitat-preu, gran varietat de models i vidres serigrafiats a triar, només fabriquen per a professionals, no fabrica per a particulars.

Disposem també de models de fabricació pròpia a manera artesanal, amb total garantia i seguretat. Es tracta de mampares fabricades amb vidre de diferents tipus i acabats, diferents sistemes: corredissos, abatibles o fixos, així com perfils en acer inoxidable o alumini amb tota la seva varietat d’acabats. A continuació li mostrem alguns treballs en mampares de bany fabricades i instal·lades per nosaltres:

Mampara de dutxa entre dues parets

Mampara de dutxa entre dues parets

Mampara de dutxa amb vidre fix de 10 mm

Mampara de dutxa amb vidre fix de 10 mm

Català
  • Català
  • English
  • Spanish
Abrir chat