Mosquiteres d'alumini a Barcelona

Mosquiteres d’alumini a Barcelona

Mosquitera enrotllable recollida

Mosquitera enrotllable recollida

Mosquitera prisada de dues fulles

Mosquitera prisada de dues fulles

Mosquitera enrotllable estesa

Mosquitera enrotllable estesa

La mosquitera és un producte econòmic i molt funcional. Elaborada amb alumini al seu contorn i una malla de tipus PVC molt resistent, evitarem l’entrada d’insectes a les nits caloroses d’estiu a la nostra llar proporcionant així tranquil·litat i qualitat de vida. A PONSICO S.C.P. fabriquem alguns models com les mosquiteres fixes, siguent propícies per a llocs on no és necessari el pas, malgrat això recomanem les mosquiteres enrotllables, d’accionament vertical mitjançant una molla, són de senzilla utilització, i un cop recollides amb un senzill ” clic “, disposem de tot l’espai al lloc instal·lades. També les mosquiteres prisades ofereixen gran qualitat i durabilitat, siguent un sistema semblant a les enrotllables però en aquest cas d’accionament horitzontal, siguent molt útils per als llocs de pas, com portes o balcons. Els acabats disponibles són els mateixos que es pot aplicar a l’alumini, ja que la carcassa és fabricada amb aquest metall. Consulteu preu sense cap cost per a vostè , pressupostos gratuïts .

Les opcions que oferim als nostres clients són :

Mosquitera enrollable plata

Mosquitera enrollable plata

1.    Mosquitera Enrollable:

Mosquitera molt apropiada per a finestres on en un moment determinat es pugui requerir l’espai per al pas de persones o objectes. Es componen d’un calaix superior de 5 x 5 centímetres, el qual incorpora una molla i d’on baixa la malla per unes guies a la part inferior on serà ancorada a unes peces inferiors.

2.    Mosquitera Fixa:

Tipus de mosquitera la qual queda fixa mitjançant unes grapes collades a la paret prèviament, es pot extreure però no és recomanable, les juntes apelfades eviten l’entrada d’insectes a l’interior de l’habitatge.

3.    Mosquitera Corredissa:

Mosquitera que s’incorpora al carril interior d’una porta o finestra corredissa d’alumini prèviament instal·lada, lliscant com si fos una porta mes. Són molt pràctiques ja que es poden desmuntar fàcilment per netejar, encara que no són tan sòlides com la resta.

Mosquitera prisada de dues fulles

Mosquitera prisada de dues fulles

4.    Mosquitera Prisada:

Model de mosquitera ideal per a llocs de pas com portes o balcons. Es composen d’un calaix vertical collat a la paret, del qual s’extreu la malla fins a l’altre extrem on es tanca mitjançant una banda magnètica. A la part inferior es va desplegant una guia en forma de cadena, la qual és ideal per aïllar eficientment dels insectes, i el pas queda lliure una vegada recollida. 5.    Mosquitera Practicable:

Mosquitera amb frontisses que actua com una porta d’obertura externa, amb un pom a dues cares obrirem la mosquitera còmodament per ambdues parts, tanca mitjançant una banda magnètica vertical. Ideal per a portes de pas d’una mesura mitjana on puguem prescindir de pèrdua d’espai, atès l’arc que descriu a l’obrir.