Persianes a Barcelona

Persianes a Barcelona

Les persianes són un element molt comú en els països del sud d´ Europa.Bona protecció del sol, cada vegada més nociu, asseguren que el cop de calor produïda pel mateix es quedi fora de l’habitatge, fent que els estius siguin quelcom més suaus.En definitiva ens ajuden a protegir-nos de l’exterior, ja sigui: vent, pluja, calamarsa o del mateix fred.Una persiana de seguretat ofereix protecció, a més del que s’ha nombrat anteriorment.Motoritzadas, amb cinta, cardan o torn són les variants de moviment que disposem. Fabriquem persianes d’alumini i persianes de PVC, reparacions i manteniment, venda de motors de persianes, etc. La nostra gamma de productes és: 1.PERSIANES D’ALUMINI:

Persiana d'alumini

Persiana d’alumini

Perfil persiana d'alumini lacat fusta

Perfil persiana d’alumini model modalum

Perfil persiana d'alumini lacat blanc

Perfil persiana d’alumini model minor

Aquest tipus de persianes ofereixen una bona qualitat-preu. A causa de la seva construcció d’alumini a l’exterior ofereix resistència per a la intempèrie necessària en condicions adverses, a l’interior composta per escuma de poliuretà rígid per a més eficiència tèrmica. Són més lleugeres que qualsevol altre model del mercat a causa de la seva lleugera extorsió d’alumini, diferents formes i models proporcionen la versatilitat necessària per satisfer qualsevol buit existent. Informi’s de preu contactant amb nosaltres sense cap compromis. 2.PERSIANES DE PVC:

Perfil persiana de PVC model roma

Perfil persiana de PVC model roma

Persianes de PVC

Persianes de PVC

Perfil persiana de PVC color beig model miniper

Perfil persiana de PVC model miniper

Les persianes de PVC són les més econòmiques del mercat, degut la seva construcció en plàstic ofereixen una de les propietats d’aquest material que és l’aïllament tèrmic. Diferents formes en els models permeten adaptar-se als buits existents per tal de reduir espai. Consulti preus contactant amb nosaltres sense cap compromís. 3. PERSIANES DE SEGURETAT:

Seguridad alumini autoblocant

Persiana de seguretat autoblocant

Persiana de seguretat calada

Persiana de seguretat calada per local

Persiana de seguretat plata mate

Persiana de seguretat plata mate

La persiana d’alumini de seguretat és el producte estrella en persianes en PONSICO SCP Amb un gruix considerable són molt recomanables en la substitució de reixes ja que ofereixen una protecció moltes vegades superior. Diferents models com la autoblocant (persiana que es bloqueja un cop baixada impedint la seva pujada manual des de l’exterior), la perforada o calada (ideal per comerços o aparadors) etc, componen aquest tipus de persianes de seguretat. Disposen d’un sistema de cosit perquè no es moguin les làmines entre elles, per donar consistència en bloc. És molt recomanable acompanyar d’un motor elèctric (Somfy, Wurth …), abaix esmentats, ja que tenen un pes considerable i evitar així reparacions indegudes.Consulti preu sense cap compromís. 4.PERSIANES GRADHERMETIC: Persianes d’alumini que ofereixen un gir adicional tipus lama de mallorquina per poder ventilar un cop la persiana esta baixada, lama orientable i autoblocant, és convenient instal·lar-les motoritzades, encara que amb cinta o cardan també són factibles. Per a més informació visiteu la secció de persianes del fabricant GRADHERMETIC. 5. MOTORS I COMANDAMENTS A DISTÀNCIA:

Motors per a persianes

Motors per a persianes

Comandaments a distància

Comandaments a distància

Motor per calaix petit

Motor per calaix petit

Sistema d’automatització per persianes, disposem de diversos fabricants per proporcionar competència i qualitat en el producte. Poden ser amb comandament a distància (RTS), senzills o programables. Molt recomanable per persianes amb pesos elevats, tipus de seguretat prèviament esmentades, o per a persones grans o amb mobilitat reduïda. Els fabricants ofereixen diversos anys de garantia a part de la garantia d’instal · lació de PONSICO SCP Amb aquest sistema la persiana treballa més suau i per això allargarà la seva vida útil. Silenciosos i de fàcil instal · lació es poden muntar també en tendals i cortines d’un habitatge. consulti preus sense compromís a PONSICO S.C.P. 6. CALAIXOS EXTERNS DE PERSIANA:

Calaix compacte monobloc

Calaix compacte monobloc

Calaix compacte monobloc

Perfil calaix compacte monobloc

Compacte monobloc

Guia compacte monobloc

Compacte monobloc

Compacte monobloc

En llocs on no hi ha persianes d’origen en l’edificació, es poden incloure calaixos externs com la mini-per de PVC, la minor d’alumini i el compacte monoblock mixt de PVC i alumini. Aquest últim és recomanable per la seva construcció, a l’exterior alumini, per l’interior una estructura de PVC que ajuda a atenuar el soroll en donar-li més consistència i resistemcia al calaix. Motoritzats o amb cinta, normalment són incorporats a les finestres de nova construcció. Aquest tipus de persianes desprenen per l’exterior, de manera que, la cara exterior de la persiana pot ser fàcilment netejable des de l’interior de l’habitatge, a més, augmenta la cambra d’aire entre la persiana i la finestra, ajudant a aïllar més eficientment la estada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *