Portes d'alumini a Barcelona

Portes d’alumini a Barcelona

Porta balconera corredissa sèrie s76

Porta balconera corredissa sèrie s76

Tancament multipunt corredissa sèrie s76

Tancament multipunt sèrie s76

Porta sèrie Stilo-50 de 4 fulles practicables

Porta sèrie Stilo-50 de 4 fulles practicables

Porta practicable sèrie Stilo-P

Porta practicable sèrie Stilo-P

Porta blindada d'entrada a habitatge

Porta blindada d’entrada a habitatge

Porta corredissa amb vidre de seguretat

Porta corredissa amb vidre de seguretat

Un altre dels nostres principals productes són les portes d’alumini. En Ponsico li donem solució a tot tipus de portes i balconeres d’alumini per la seva llar u oficina, des de portes corredisses, fins a portes plegables, portes pivotants, etc. Sent les correderes i les practicables les més utilitzades gràcies a la seva bona qualitat preu.

La nostra gamma de productes de portes d’alumini i balconeres d’alumini és:

Porta balconera corredissa sèrie S-76

Porta balconera corredissa sèrie S-76

1. PORTA CORREDERA: Model de portes i finestres molt pràctic per a llocs amb difícil obertura de portes, aconseguint així no reduir metres quadrats a l’habitatge. En l’actualitat les portes i finestres corredisses han aconseguit una gran hermeticitat comparable a qualsevol altre tipus de portes, ja que incorporen pelfes amb firso, un material que impedeix notablement l’entrada d’aire. Segons la sèrie de corredissa incorporada, podem dotar l’estructura de major o menor rigidesa, tot en funció del material emprat, sèries com la S-76 incorporen a més un tancament multipunt per a major seguretat, a més de dotar la fulla amb una capacitat de vidre per sobre de la mitjana, podent afegir vidres d’important pes i gruix tant en cambra com de gruix de vidre, multiplicant així les qualitats de la porta. Dins l’apartat de corredisses trobem les portes del tipus ELEVABLES, portes que a causa d’un mecanisme addicional, aconseguim elevar la fulla uns mil·límetres per tal de lliurar les juntes, en aquest cas de goma, per poder lliscar suaument tot i amb grans càrregues vidre. Un model aplicable és la sèrie MATRA, del nostre principal proveïdor, la qual entra dins de la gamma alta de portes corredisses del mercat, per la seva robustesa, hermeticitat i capacitat de vidre, tant en pes com en gruix.

Porta balconera practicable bicolor sèrie STILO-50 RPT

Porta balconera practicable bicolor sèrie STILO-50 RPT

2. PORTA PRACTICABLE: Aquest model és el més apreciat pel que fa a estanquitat es refereix, ja que gràcies als seus 3 juntes de goma s’aconsegueix una gran hermeticitat. De fàcil neteja, en poder-se obrir les fulles 180 graus, gran ventilació i pas en permetre obrir les seves fulles de bat a bat. Són múltiples varietats de practicables que es poden emprar segons les necessitats en cada cas, com les oscil·lobatents, que permeten una obertura superior amb un gest a la maneta per poder ventilar sense ocupar espai, a més de l’obertura estàndard de les practicables. Múltiples sèries a triar segons les necessitats o preu de cada cas, com més robust és el material millors prestacions ofereixen, tant tèrmiques com acústiques.

3. PORTA PLEGABLE: Sistema molt pràctic per llocs on es necessiti una gran obertura, ja sigui per a pas o per ventilació, ja que les seves fulles es pleguen una contra l’altra tipus llibre ocupant el mínim espai. Hivernacles, porxos o pèrgoles es poden convertir en un lloc d’interior o exterior segons l’època de l’any.

4. PORTES OSCILO-PARAL·LELES: Aquest tipus de portes són com una porta corredissa però amb diferents juntes elevant així la seva hermeticitat. Funcional com una corredissa, hermètica com una practicable. Incorporen un sistema que en accionar una palanca situada al tancament, eleva la fulla per a la seva fàcil lliscament i ancorar amb fermesa en el lloc de tancament, aportant rigidesa i solidesa a l’estructura. Ferratges similars als de les oscil·lo-batents, un cop tancada la porta, mitjançant un gir de maneta, permet una obertura a la part superior de la fulla. Com el seu nom indica es llisquen en paral · lel i no en el mateix pla com les portes correderes.

5. PORTES PIVOTANTS: Porta o finestra molt similar a les practicables, però amb la diferència en el gir d’obertura. Les pivotants obren a partir d’un eix centrat en la finestra i mai a l’extrem de la mateixa com seria el cas de les practicables. Ofereixen un sistema d’obertura diferent adaptant-se a buits on es complica la possibilitat d’obertura. De fàcil neteja ja que és fàcil accedir a la seva cara exterior.

Porta automàtica lliscant

Porta automàtica lliscant

6. PORTES AUTOMÀTIQUES LLISCANTS:

Tipus de portes motoritzades i automàtiques, mitjançant sensors la porta s’obre o es tanca en detectar moviment. Molt pràctiques per a locals on hi ha un pas continu de persones. El sistema també permet poder obrir manualment, amb un comandament, per a casos puntuals on no es vol deixar en manera automàtica. Consulti preu sense cap compromís.

7. PORTA PANELADA D’ALUMINI:

Porta panelada d'alumini

Porta panelada d’alumini

Porta d’entrada a habitatge molt elegants i decoratives. Es compon d’un panell de fusta d’alta densitat en el seu interior i xapa d’alumini en el seu exterior. Als panells de fusta se’ls pot incloure làmines d’acer al seu interior per blindar-les i guanyar en seguretat. Hi ha diferents tipus d’acabats per a aquest tipus de portes. És molt comú dotar aquest tipus de portes de panys a 3 punts, el qual dóna a la porta un extra en seguretat.

8. PORTES SECCIONALS:

També fabriquem portes seccionals, és a dir, portes cegues per a garatges o locals, portes que es componen de panells encadellats entre si en lloc de vidre o xapa d’una peça, dotant a l’estructura d’una major resistència, ideal per fer estructures de grans dimensions sense reduir la seva solidesa.

Per compondre la porta d’acord seves necessitats triï els PERFILS edients: A la fusteria d’alumini Ponsico disposem dels següents perfils,entre d´altres, les sèries practicables i corredisses les més utilitzades, ordenats de major a menor eficiència, detallant la fitxa tècnica amb cada un d’ells. Aquestes sèries són les més utilitzades en els últims anys, pertanyen al fabricant Alugom. La referència RPT, significa trencament de pont tèrmic, més estalvi energètic ja que trenca la transmitància tèrmica de la perfileria.

CORREDISSES:

PRACTICABLES:

Afegiu L’ACABAT que mes li agradi: A la Fusteria d’Alumini Ponsico oferim els següents acabats:

Mostrari lacat colors RAL

Mostrari lacat colors RAL

Mostrari lacat fusta

Mostrari lacat fusta

Mostra de anoditzat: plata, inox, bronze i negre.

Mostra de anoditzat: plata, inox, bronze i negre.

Converteixi la seva porta o finestra d’alumini en clàssica o moderna, en funció del tipus d’acabat aplicable a l’alumini, ja sigui lacat fusta o lacat RAL llis, triant el color que més li agradi, per compaginar perfectament amb el disseny de la seva llar. O dotar la seva estructura exterior d’alumini de la magnífica resistència que ofereixen els anoditzats, i seleccioneu el color que més li agradi. A la Fusteria d’Alumini Ponsico oferim els següents tipus d’acabats:

LACAT COLORS RAL: És possible triar entre una àmplia gamma de lacats, seleccionant un nombre de la carta anomenada “RAL” que equival a un color concret. El tractament dels perfils es fa en plantes de lacat al forn sota estrictes normes de qualitat, aquestes normes fixen una sèrie d’exigències tècniques perquè el procés del lacat de l’alumini s’efectuï amb total garantia. El lacat al forn té 10 anys de garantia, encara que en la pràctica són molts més els anys de durada. A continuació li mostrem els lacats color RAL més utilitzats, dins d’una extensa gamma:

RAL 1021

RAL 1021

RAL 3011

RAL 3011

RAL 5010

RAL 5010

RAL 6005

RAL 6005

RAL 7016

RAL 7016

RAL 7021

RAL 7021

RAL 9006

RAL 9006

RAL 7035

RAL 7035

RAL 8014

RAL 8014

RAL 8017

RAL 8017

RAL 6200

RAL 6200

RAL 9016

RAL 9016

LACAT FUSTA: S’aplica al perfil una capa normal de lacat base i posteriorment se li s’adhereix una pel·lícula decorativa mitjançant calor, imitant diferents tipus de fustes, obtenint un resultat pràcticament igual al de la fusta natural. Podem triar lacat fusta llis, semblant a la fusta natural polida i envernissada, i lacat fusta texturat, el qual imita la fusta natural envernissada sense polir, és a dir més aspre al tacte. Si decoreu la llar amb aquest tipus de lacat, aportarà calidesa i decoració. El lacat al forn té 10 anys de garantia, encara que en la pràctica són molts més els anys de durada. A continuació li mostrem alguns dels tipus de lacat fusta més comuns:

PI NUS

PI NUS

PI CLAR

PI CLAR

FREIXA

FREIXA

NOGUERA

NOGUERA

TEKA TEXTURA

TEKA TEXTURA

TEKA LLIS

TEKA LLIS

SAPELLY

SAPELLY

CIRERER

CIRERER

ROURE

ROURE

OM

OM

CASTANYER

CASTANYER

EMBERO

EMBERO

ANODITZATS: A diferència del lacat, l’anoditzat és una tècnica que es sol emprar sobre l’alumini per generar una capa de protecció artificial mitjançant l’òxid protector de l’alumini, conegut com alúmina. La capa s’aconsegueix per mitjà de procediments electroquímics, i proporciona una major resistència i durabilitat, convertint al material pràcticament impassible al llarg dels anys. És molt recomanable per a habitatges a primera línia de mar on el salnitre o la calç pogués deteriorar les finestres. A continuació li mostrem alguns dels tipus d’anoditzats més comuns:

INOX

INOX

PLATA

PLATA

BRONZE

BRONZE

COURE

COURE

NEGRE

NEGRE

BORDEUS

BORDEUS

BLAU

BLAU

OR

OR

TIPUS DE MANETES PER TRIAR:

Existeixen diferents models i acabats de dispositius de maniobra a triar com a complement per dissenyar la finestra o porta al nostre gust. En funció del tipus de sèrie escollida, podrem adaptar un model o un altre. Els models EURO i PRIMA són els més utilitzats per a sèries practicables convencionals, sent el model PRIMA més actual que l’EURO. La resta de models poden ser incorporats en portes i finestres amb canal 16 (sèries especials per a ferramentes més evolucionades), com ara la sèrie NOBILE ALUMINI-FUSTA, i també en la nostra sèrie corredissa S-76. Les manetes premium es fabriquen en acer inoxidable, una solució de qualitat per allargar la vida útil de les nostres ferramentes.

També pot escollir el VIDRE que més s’adapti a les seves necessitats: Per a obres en les que cal utilitzar vidre, posem a la vostra disposició la nostra experiència treballant vidre Monolític, vidre Laminat, vidre de cambra i vidre Temperat, tots ells amb les seves variants corresponents. Tipus de Vidres disponibles: 1. Vidre monolític: Aquest tipus de vidre és de composició simple, fabricat en una única peça. Pot presentar diferents formes i gruixos, segons el procediment de fabricació emprat. Gruixos a la carta, siguent els vidres de 4 mm i 5 mm els més utilitzats en portes i finestres d’interior, de 10 mm o més segons l’atenuació acústica per exteriors, o rigidesa en l’estructura. A continuació els mostrem alguns dels vidres monolítics més utilitzats per PONSICO SCP:

CRISTALINA

CRISTALINA

CARGLASS

CARGLASS

CARGLASS NEW

CARGLASS NEW

KYOTO

KYOTO

BOMBOLLES (NO STOCK)

BOMBOLLES (NO STOCK)

IGUAZÚ

IGUAZÚ

LISTRAL 151

LISTRAL 151

LISTRAL 157 (NO STOCK)

LISTRAL 157 (NO STOCK)

ARMAT

ARMAT

CATEDRAL

CATEDRAL

PARSOL

PARSOL

MATE ÀCID

MATE ÀCID

MADRAS PI

MADRAS PI

MADRAS PICS

MADRAS PICS

MADRAS GEBRE

MADRAS GEBRE

MADRAS NEBULOSA

MADRAS NEBULOSA

MADRAS ESPIGUES

MADRAS ESPIGUES

FULLES

FULLES

GAUDÍ

GAUDÍ

TON

TON

Vidre laminat 5+5

Vidre laminat 5+5

Vidre laminat 3+3 butiral mate

Vidre laminat 3+3 butiral mate

2. Vidre Laminat:

Aquest tipus de vidre es caracteritza per la unió de dos o més vidres simples o monolítics mitjançant una làmina adhesiva de butiral de polivinil, aconseguint així un vidre de seguretat que en cas de trencament no pugui desplomar en diversos trossos. Aquesta làmina pot ser de diferents tonalitats modificant així el color final del vidre. Es pot utilitzar també una làmina acústica, atenuant algun decibel més que els vidres monolítics d’aquest gruix. A continuació li mostrem alguns exemples de vidres laminats més comuns:

 1. VIDRE ACUSTIC: Segons el vidre utilitzat podem atenuar en 40dB de soroll sense problemes.
 2. Color: Segons el color de la làmina interna, podem obtenir diferents tonalitats en el resultat final del vidre.
 3. Seguretat: Les làmines internes ofereixen seguretat en evitar caure el vidre en cas de trencament.

3. Vidre de Càmera:

Vidre de càmera estàndard

Vidre de càmera estàndard

Vidre format per dos vidres, ja siguin simples o laminats, formant al seu interior una cambra d’aire o gas (en el cas del baix emissiu), aconseguint així trencar la conductivitat tèrmica que transmet ja de per si el vidre. En el contorn interior incorporen unes sals marines per absorbir les possibles restes d’humitat. A fàbrica és segellat el contorn exterior amb quitrà, assegurant així la seva estanqueïtat. Es poden fer múltiples combinacions amb tot tipus de vidres, ja siguin gravats, llisos, laminats, temperats, etc. Com més gran és la càmera interna major és la seva eficiència tèrmica. A dia d’avui aquest tipus de vidre, en ser fabricat en massa, no suposa un gran augment de costos respecte al vidre simple.Actualment el vidre Guardian Sun, suposa un estalvi energètic mai abans vist en els vidres de cambra, sent un vidre, entre els baix emissius, dels més eficients. A continuació li mostrem alguns exemples de vidres de càmera més comuns:

  1. -Combinar 2 vidres: Es poden triar 2 vidres simples per formar un vidre de cambra a gustdel client, posant el costat rugós a l’interior de la càmera per a la seva fàcil neteja.
  2. -Plafons o Estries: Hi ha la possibilitat d’incloure quarterons o estries mate o brillant a l’interior del vidre de cambra.
  3. -Baix emissiu GUARDIAN SUN:Són els vidres més eficients que es coneixen en aquest moment, molt recomanables per estalvi energètic i econòmic, una bona inversió de futur.

   Vidre baix emissiu, Guardian Sun

   Vidre baix emissiu, Guardian Sun

4. Vidre Temperat:

Vidre de seguretat amb una resistència major que la resta de vidres respecte a la seva duresa. Aquesta duresa s’aconsegueix a fàbrica amb un tractament tèrmic, elevant la temperatura del vidre un cop construït a uns 500 graus mitjançant forns especials, posteriorment és refredat gradualment amb aire per aconseguir així la seva duresa. És molt utilitzat en llocs on el vidre pugui patir algun impacte esporàdic, que si no és molt agressiu, es mantindrà intacte. Molt utilitzat en mampares de bany, ja que en cas de trencament, el vidre quedaria en mil trossos minúsculs evitant així danys majors. Diferents gruixos, colors i matejats, poden ser les variants d’aquest tipus de vidre.

Consulti altres seccions com PERSIANES, REIXES o TENDALS, per tal de completar la porta al seu gust. CONTACTI amb nosaltres per fer qualsevol consulta extra, els atendrem sense cap compromis.