Tendals a Barcelona

Tendals a Barcelona

Element indispensable per a la protecció solar, un tendal instal·lat correctament ofereix l’estalvi energètic de l’aire condicionat que a molts ens pot arribar a sorprendre. Reté en gran mesura la calor del sol, proporcionant benestar per a tota la família. Oferim una gran varietat de tendals als nostres clients, des del tendal tradicional vertical, fins capotes, pèrgoles o cortines. Oferim també canvis de lona, lones confeccionades, motors per tendals amb o sense comandaments a distància, i construcció de teuladells.

Exemples de tendals verticals

Exemples de tendals verticals

Els principals MODELS DE TENDALS son:

1.    Tendals Verticals: Model de tendal molt comú en balcons el qual baixa com el seu nom indica en vertical, és a dir a plom, podent anar amb guies o sense, segons la modalitat d’aquest. El tendal vertical més comú és el que baixa des de la línia exterior del sostre de la terrassa i en baixar cap la possibilitat de ser agafat a la barana amb uns braços que admeten diverses posicions. Pot ser motoritzat, amb comandament a distància o sensors. En aquest model la motorització ha de ser inclosa la funció ABS, que impedeix el trencament de la lona Encas de distracció, de manera que el motor deixa d’exercir força quan detecta estar subjecte a la barana.

Exemples de tendals braços invisibles

Exemples de tendals braços invisibles

2.    Tendals amb Braços invisibles: Model de tendal molt comú en balcons d’àtics i baixos podent també ser instal·lat en pisos amb terrassa. La peculiaritat d’aquest model és que els braços s’estenen en horitzontal des del punt de sortida, normalment collat a una paret vertical, podent regular la caiguda en graus a gust del client. Els braços van acompanyant la lona per sota, de manera que sembla que no tingui braços vist des de l’exterior, d’aquí el seu nom. Existeixen diferents variants d’aquest model, de les quals destaca el model cofre, el qual un cop recollit, el mateix tendal protegeix la lona i els braços a l’interior del mateix. És recomanable motoritzar aquest tipus de tendals, ja que quan superen els 3 metres de línia, l’esforç que cal fer és considerable per poder-los pujar. El sensor de vent és igual de recomanable per terrasses on bufa amb força el vent, de tal manera que quan detecta massa vent es recull automàticament, el sensor de llum actua de la mateixa manera quan detecta l’absència o excés de sol.

Exemple tendal punt recte

Exemple tendal punt recte

3.    Tendals Punt recte: Model de tendal molt comú per finestres i balcons exteriors. Aquest model és col·locat a la línia interior del sostre del balcó o terrassa, o en el buit exterior de la finestra. El tendal descendeix a uns 45 graus a l’exterior, guiat per dos braços collats al sòcol de la vela i a la vegada a la façana vertical, guiant en tot moment el tendal descrivint un arc. No és tan necessari ser motoritzat, ja que aquests braços no exerceixen tanta força com d’altres models.

4.    Capotes: Model de tendal el qual mitjançant una estructura metàl·lica en el seu interior protegeix la línia de façana de portes i finestres, donant una forma semicircular molt estètica. Aquest tendal pot ser accionat mitjançant tir de corda o motor.

Tendals a Barcelona

Tendals a Barcelona

5.    Corredisses: Model de tendal el qual va guiat de manera horitzontal per unes guies fent plecs a la lona. Com el seu nom indica el tendal corre per aquestes guies. En molts casos és necessària la instal·lació d’uns suports verticals tipus porteria, per poder subjectar les guia per les quals baixa el tendal. Molt còmode en ser accionat per cabestantes o motors.

Tendal model cofre

Tendal model cofre

6.    Pèrgoles / Passadissos: Estructures metàl·liques en forma de tancament exterior tancades a la part superior amb una lona de tendal. Poden presentar diferents formes i mesures a gust del client, dotant-la d’inclinació per evitar que s’entolli la pluja, neu …

7.    Cortines: Tipus de tendal el qual va guiat per la façana exterior de balcons i terrasses mitjançant uns rodaments o carruches prèviament instal·lades al tendal. Cau de forma natural pel seu propi pes i és mogut de forma manual com una cortina d’interior d’habitatge.

8.    Canvis de lona: Es canvien tot tipus de lones de tendals prèviament instal·lats.

9.    Afegits:

– Teuladeta: molt útils per protegir lones dels tendals un cop recollit. – Lones confeccionades: lones elaborades a gust i forma del client.

Motors i comandaments a distància

Motors i comandaments a distància

Sensor de llum i vent Somfy

Sensor de llum i vent Somfy

10. Motors , comandaments a distància y sensors: Aquests automatismes són molt pràctics i funcionals, amb només un botó pugi tendals sense cap tipus d’esforç. Podent ser amb comandament a distància o fixos en paret, podem sincronitzar tots els tendals i persianes d’un habitatge amb només un botó. Són múltiples les variants que ofereix el fabricant SOMFY per poder accionar per programació horària, per sensors de moviment, llum o vent. De tal manera que ens podem despreocupar del tendal totalment si fa vent, perquè amb el sensor adequat quan detecta molt aire, aquest el detecta i ho recull automàticament. El mateix passa amb el sensor de llum, que en detectar el sol directe s’estén sol, i es recull en arribar la nit, podent regular la sensibilitat d’aquest.

TIPUS DE LONES: Existeixen diferents tipus de lones a triar, acríliques, polièster, plàstiques, pvc, etc.

Mostrari de lones Soltis

Mostrari de lones Soltis

Tipus de lona micro-perforada per afavorir el pas de l’aire i llum, de presència molt estètica que ressalta colors plàstics i vius, de tacte plastificat i garantia de 3 anys. El seu pes per metre quadrat són 400 grams, gruix de 0.45 mm, l’ample de banda és de 267 cm, té una resistència a la tracció de 230/230 daN / 5 cm, una resistència a l’esquinçament de 30/25 daN i una resistència al foc M2.

Mostrari de lones Screen

Mostrari de lones Screen

Teixit compost per un 15% de polièster + un 85% de PVC. Lligament tipus sarja amb un diàmetre del fil de 0.40 mm, ample de banda de 300/250 cm, amb un pes de 605 g/m2, gruix de la lona és 0.78 mm, amb un grau d’obertura d’un 3% aprox. Resistència al foc classe 1, acabats antibacteris i lliure Pb, té una resistència a la tracció de fins a 150 daN / 5 cm, i l’esquinçament de 10 daN / 5 cm, l’estabilitat tèrmica és de -30 / +70 graus.

Mostrari de lones acríliques

Mostrari de lones acríliques

Aquest tipus de lona és la més utilitzada i és coneguda com la lona de tendal estàndard, el teixit és compost per 100% de fibra acrílica tenyida a la massa, amb una resistència de fins a 135 daN / 5 cm, amb un pes de 300 gr / m2 aproximadament. La columna d’aigua és d’aproximadament de 300 mm, l’ample de banda és de 120 cm i l’acabat és en fluorcarbono.

Mostrari de lones polièster

Mostrari de lones polièster

Teixit fabricat en polièster 1.100 dtex., Amb un recobriment de PVC, una terminació en lacat i una resistència al foc de M2​​. La resistència a la temperatura és de -30 / +80 º C i té una solidesa del color a la llum de 7. El pes és de 600 gr/m2, una resistència a la tracció de fins a 250 daN / 5 cm, i l’esquinçament de 20/25 daN, l’ample de banda màxim és de 300 cm.

                Els ACABATS més utilitzats en la perfileria i ferramentes dels tendals són:

Mostrari de lacats RAL

Mostrari de lacats RAL

Exemples d'acabats anoditzats

Exemples d’acabats anoditzats

-Lacats: Trieu entre una gran varietat de colors lacats al forn. -Anoditzats: Els anoditzats més comuns són el plata, inox, bronze i negre. Aquest tipus d’acabat ofereix una gran resistència a l’intempèrie. Visiteu la secció acabats d’aquesta web per més informació sobre aquests tipus de tractaments. Per més informació contacti amb nosaltres o visiti la pàgina web del nostre principal fabricant de lones i accessoris: INDUSTRIAL NAVARRETE S.A., situat al barri del Poble Nou de Barcelona i només fabrica per professionals, no fabrica per a particulars.