A més de la nostra experiència en metal·listeria, també li oferim uns altres tipus de productes relacionats amb obres integrals de la seva llar, oficina o local, decoratius i funcionals, que treballem des de fa anys. Aquests d’altres productes de fabricació pròpia i aliena són:

-Cortines de Cristall:

La Cortina de Cristall és un producte molt utilitzat com aïllament tant tèrmic com acústic en terrasses, balcons o patis. És un sistema minimalista format simplement per una guia superior i una altra inferior, entre elles vidres de 10 mm temperats de seguretat, transparents, matejats o tintats amb control solar. El gran avantatge d’aquest producte és l’absència de perfileria entre vidres, millorant així l’estètica per gaudir de les vistes panoràmiques a l’exterior. Un altre avantatge és que es poden recollir tots els vidres cap a un costat i plegar tipus llibre ocupant així molt poc espai, amb la possibilitat de fer obertures entre vidres fent-los lliscar per un costat o un altre. De fàcil accés per a la neteja per ambdós costats. Possibilitat d’incorporar panys de seguretat a aquest sistema. Molt recomanable per a l’atenuació acústica o tèrmica, encara que cal assenyalar que no és tan hermètic com una porta o finestra corredissa o abatible convencional, ni per la transmitància dels vidres ni per l’estanquitat de les seves juntes. Es pot fabricar a una alçada màxima de 3200 mms i una amplada sense límit. Contracti’l des de 270 euros per metre quadrat amb IVA i instal·lació inclosos. Per a més informació contacti amb nosaltres.

Cortines de Cristall

Cortines de Cristall

Cortines de Cristall

Cortines de Cristall

– Tanques de jardí:

Típiques tanques per terrenys o parcel·les elaborades artesanalment per nosaltres. Actualment disposem de dos tipus de materials per delimitar amb classe el seu terreny. Tanques d’alumini elaborades amb tubs buits de qualsevol mesura ia gust del client, així com el tipus d’acabat aplicat en el mateix. Tanques de P.V.C. elaborades amb panells de 10mm adaptant-nos a la forma que més convenci als nostres clients. Podem afegir més o menys perfils verticals per adaptar-nos econòmicament a cada cas, podent variar la distància entre els mateixos. Cap d’aquests dos materials requereix cap manteniment, mes que lubricar les frontisses i panys en cas que calgués, diferenciant-se així de les tanques de fusta que necessiten un manteniment més constant.

Tanques de jardí d'alumini lacat blanc

Tanques de jardí d’alumini lacat blanc

Tanques de jardí d'P.V.C. blanc

Tanques de jardí d’P.V.C. blanc

– Divisions d’oficines:

Tancaments interiors en despatxos o oficines, elaborats amb alumini i fusta per regla general, per fer divisions sense haver de recórrer a parets o envans d’obra. L’avantatge d’aquest sistema respecte a una paret d’obra és el guany de llum natural i sensació d’amplitud, a més de ser desplaçables en qualsevol moment sense que això suposi cap obra de grans dimensions. Normalment utilitzem les sèries de fusteria practicable S-350 o Stilo-50 per confeccionar aquestes divisions. Podem aplicar qualsevol acabat del nostre catàleg en l’alumini, així com incorporar panells de fusta en les parts inferiors o portes per donar calidesa a l’estructura.

– Testos de bóta de roure:

Testos per arbres o plantes elaborats amb bótes de roure reciclats i restaurats, tant per a interior com per a exterior. La fusta de roure és una de les fustes més ben valorades per la seva robustesa i fermesa, sent ideal per elaborar estructures que prevalguin amb el pas dels anys en la intempèrie. D’aquesta manera un test d’aquest material pot durar molt més que els de plàstic a més de dotar al nostre pati o jardí d’un singular toc de classe. Els podem fabricar qualsevol forma o mida, adaptant-nos així al gust de cada client, ja que els tallem de barrils sencers de pocs anys d’ús. Tenen una capacitat d’uns 100 litres, ideal per a albergar plantes grans o arbres de grandària mitjana. Amb la fusta com a aïllant natural, les arrels de la seva planta estaran protegides a l’hivern ia l’estiu.

Testos de bóta de roure

Testos de bóta de roure

Testos de bóta de roure

Testos de bóta de roure

Testos de bóta de roure

Testos de bóta de roure

– Gelosies en alumini i P.V.C.:

Tancaments exteriors a manera de persiana de làmina fixa o mòbil, destinats a la protecció de la climatologia externa. Als anys 80-90 eren molt comuns en façanes interiors i exteriors d’edificis, actualment la seva col·locació és escassa ja que s’utilitza més el mur de cortina i vidres amb tractaments tèrmics, com pot ser el vidre Guardian Sun. No obstant això són fàcilment instal·lables i fan la mateixa funció tot i que amb menys visibilitat. En quant a les gelosies d’alumini es pot aplicar qualsevol acabat relacionat amb el mateix.

– Armaris exteriors d’alumini:

Podem elaborar amb qualsevol de les nostres sèries de fusteria d’alumini qualsevol estructura, i una d’elles són els armaris d’alumini per a exterior o interior. El principal avantatge d’aquests, és que queden impasibles amb el pas dels anys, ja que la climatologia exterior no els degrada. De tal manera que podem gaudir i rendibilitzar durant molts anys sense necessitar cap manteniment, mes que el lubricar de frontisses i tancaments periòdicament. Consulteu els acabats aplicables a l’alumini, sent el lacat fusta molt recomanable per la seva estètica i calidesa.

Armari corredís d'exterior en lacat blanc

Armari corredís d’exterior en lacat blanc

Armari exterior correder amb vidre matejat

Armari exterior correder amb vidre matejat

 – Cortines Venecianes d’alumini: Pràctica cortina d’alumini instal·lada a l’interior de la finestra per proporcionar intimitat i protecció de la claredat del sol, amb làmines regulables. Informeu-vos dels acabats aplicables en tot producte fabricat en alumini.

Cortina veneciana d'alumini

Cortina veneciana d’alumini