En aquesta pàgina disposem de productes del nostre catàleg de fusteria d’alumini en perfecte estat descartats per estar fora de catàleg, de mesures concretes, dotats de total garantia i la possibilitat de ser instal·lats per nosaltres.

Porta de seguretat d'entrada a habitatge blindada en alumini amb pany multipunt antipalanca

Porta de seguretat d’entrada a habitatge blindada en alumini amb pany multipunt antipalanca

Porta d’alumini en l’acabat lacat blanc en el seu exterior, fusta laminada en el seu interior amb planxa metàl·lica interna, convertint-la en blindada. És un tipus de porta robusta i sòlida, que atorga la seguretat necessària per a qualsevol habitatge familiar. Incorpora un bombí fort especial per a claus de seguretat anti-còpia, el qual no es pot trencar mitjançant un trepant, com la majoria dels mateixos. També disposa d’un pany de seguretat multipunt antipalanca de 3 punts amb 10 bulons. La porta incorpora també una frontissa d’alta seguretat antipalanca de platina llarga de 5 nusos, amb botons interiors de tancament. Pel que fa a hermeticitat aquest tipus de porta porta una goma al contorn de la fulla per evitar el pas d’aire, a més d’un tallavents de goma tipus guillotina amb tancament frontissa interior a la part inferior de la porta, on no hi ha marc, per garantir la seva hermeticitat. Maneta, claus i tirador inclosos.

Mides: 915 mm amplada x 2075 mm alçada

El preu d’aquesta porta amb I.V.A. i instal·lació inclosos és de 1000 EUROS, (abans 1900 euros), un 20% de descompte sense instal·lació.