Finestres d'alumini a Barcelona

Finestres d’alumini a Barcelona

Finestra corredissa lacat blanc

Finestra corredissa lacat blanc

Finestra corredissa A-70 lacat fusta

Finestra corredissa A-70 lacat fusta

Finestra punt rodó STILO-50

Finestra punt rodó STILO-50

Finestra oscilo-batent amb vidre de càmara

Finestra oscilo-batent amb vidre de càmara

Finestres corredisses sèrie A-70

Finestres corredisses sèrie A-70

Marc finestra practicable tipus compacte

Marc finestra practicable tipus compacte

El nostre producte principal en fusteria d’alumini són les finestres d’alumini. Les finestres són una part essencial de qualsevol casa i és per tant molt important escollir correctament el tipus de finestra que millor s’adequa a les nostres necessitats. En els últims anys, les finestres d’alumini en particular, han guanyat terreny a les obertures de fusta, i és que les possibilitats són no només infinites, sinó que ofereixen més i millors opcions que les obertures tradicionals. Emmotllables a qualsevol zona geogràfica, disponibles en diversos colors i textures, segures i pràctiques, cada vegada són més les persones que les trien a l’hora de construir.

Les finestres d’alumini, depenent de la qualitat, model i tipus de vidre i l’alumini aconsegueixen un major o menor aïllament, és a dir que quan estan triades d’acord a les necessitats de cada espai permeten conservar millor la calor a l’hivern i el fred en l’estiu, la qual cosa es tradueix en un important estalvi d’energia.

Els tipus de finestres més utilitzats i per tant amb millor qualitat-preu són els següents:

Tanca multipunt corredera S-76

Tanca multipunt corredera S-76

Finestra corredera lacat especial

Finestra corredera lacat especial

1. FINESTRA D’ALUMINI CORREDERA: finestra de fulles mòbils, lliscants mitjançant rodaments. Ofereixen un estalvi d’espai en la seva obertura i més accessibilitat de pas depenent del nombre de fulles col·locades. Actualment les finestres corredisses han millorat molt la seva estanquitat, ja que s’han incorporat més robustesa a la seva estructura, a més d’accessoris com la pelfa amb firso, que ajuda a escanyar considerablement el pas d’aire en comparació amb les pelfes tradicionals. En poder disposar de sèries com la S-76, la qual permet una capacitat de vidre per sobre de la mitjana, el ventall de possibilitats és molt més gran quant eficiència, podent incorporar vidres amb una càmera molt més gran o major espessor de vidre, aconseguint millorar notablement les seves prestacions. La corredissa estàndard es compon de dos carrils, però, es poden acoblar més carrils fins aconseguir el nombre de carrils desitjats, aconseguint així una corredissa a mida segons les necessitats de cada client. En les corredisses fabricades en PONSICO, els accessoris exposats a desgast, com rodaments o juntes, poden ser canviats i substituïts sense problemes, ja que són sistemes europeus i amb una homologació vigent. Incorporen esquadres per reforçar els biaixos, al contrari que altres corredisses del mercat que utilitzen cargols, els quals no atorguen a l’estructura la mateixa solidesa. Nosaltres som exigents amb els nostres materials, descartem sèries que no compleixin un mínim de qualitat per molt econòmiques que aquestes siguin, ja que això ens comporta a problemes en la instal·lació i en el manteniment …

Finestra practicable motoritzada

Finestra practicable motoritzada

Finestra practicable oscilo-batent

Finestra practicable oscilo-batent

2. FINESTRA D’ALUMINI PRACTICABLE: finestra de fulles abatibles, suspeses mitjançant frontisses. Ofereixen una obertura del 100% del buit llum, tancament hermètic i amb un excel·lent aïllament tèrmic i acústic. Múltiples variants i formes componen aquest tipus de finestres, batents, practicables, oscil·lobatents, fixos, projectants … Totes elles asseguren un tancament estanc i segur. En funció del tipus de sèrie escollida, la finestra ens atorgarà més o menys resistència, robustesa i estanquitat. Sèries com la Stilo-50, ens assegura una qualitat-preu molt bona en el mercat, podent carregar a l’estructura notable pes amb un vidre contundent, el qual ens assegurarà segons el tipus de vidre, insonorització, estalvi tèrmic energètic … Aquest tipus de finestres està compost per tres juntes de gomes intercanviables, dues en el marc i una a la fulla, per a major aïllament, els ancoratges de la fulla en el marc són metàl·lics per a una subjecció ferma i segura. Aquest tipus de finestres són recomanables per reduir soroll a l’interior de l’habitatge, ja que amb una capacitat de vidre de 25mm en el full, podem col·locar vidres dissenyats per a aquesta finalitat, com el laminat acústic, el qual al costat d’una perfileria de qualitat, es poden reduir de 30-40 db perfectament. Un altre avantatge és la fàcil neteja que aquest tipus de finestres ofereixen, ja que poden obrir 180 graus i accedir a l’exterior sense problemes. Es poden motoritzar finestres batents, la qual cosa és molt pràctic per a aquelles finestres que es troben en llocs poc accessibles …

FINESTRA D’ALUMINI OSCIL·LO-BATENT: finestra practicable que a més ofereix una obertura superior per ventilació, practica per espais on la finestra no es pot obrir del tot, per falta d’espai. Ofereixen tots els avantatges de les finestres practicables, però a més la possibilitat d’abatre gràcies a un mecanisme col·locat a la finestra.

 

Per compondre la finestra pot triar la PERFILERIA que s’ajusti més a les seves necessitats:

A la fusteria d’alumini Ponsico disposem dels següents perfils,entre d´altres, les sèries practicables i corredisses les més utilitzades, ordenats de major a menor eficiència, detallant la fitxa tècnica amb cada un d’ells. Aquestes sèries són les més utilitzades en els últims anys, pertanyen al fabricant Alugom. La referència RPT, significa trencament de pont tèrmic, més estalvi energètic ja que trenca la transmitància tèrmica de la perfileria.

CORREDISSES:

PRACTICABLES:

Pot ecollir també l’ACABAT que més li agradi per la perfileria: A la Fusteria d’Alumini Ponsico oferim els següents acabats:

Mostrari lacat colors RAL

Mostrari lacat colors RAL

Mostrari lacat fusta

Mostrari lacat fusta

Mostra de anoditzat: plata, inox, bronze i negre.

Mostra de anoditzat: plata, inox, bronze i negre.

Converteixi la seva porta o finestra d’alumini en clàssica o moderna, en funció del tipus d’acabat aplicable a l’alumini, ja sigui lacat fusta o lacat RAL llis, triant el color que més li agradi, per compaginar perfectament amb el disseny de la seva llar. O dotar la seva estructura exterior d’alumini de la magnífica resistència que ofereixen els anoditzats, i seleccioneu el color que més li agradi. A la Fusteria d’Alumini Ponsico oferim els següents tipus d’acabats:

LACAT COLORS RAL: És possible triar entre una àmplia gamma de lacats, seleccionant un nombre de la carta anomenada “RAL” que equival a un color concret. El tractament dels perfils es fa en plantes de lacat al forn sota estrictes normes de qualitat, aquestes normes fixen una sèrie d’exigències tècniques perquè el procés del lacat de l’alumini s’efectuï amb total garantia. El lacat al forn té 10 anys de garantia, encara que en la pràctica són molts més els anys de durada. A continuació li mostrem els lacats color RAL més utilitzats, dins d’una extensa gamma:

RAL 1021

RAL 1021

RAL 3011

RAL 3011

RAL 5010

RAL 5010

RAL 6005

RAL 6005

RAL 7016

RAL 7016

RAL 7021

RAL 7021

RAL 9006

RAL 9006

RAL 7035

RAL 7035

RAL 8014

RAL 8014

RAL 8017

RAL 8017

RAL 6200

RAL 6200

RAL 9016

RAL 9016

LACAT FUSTA: S’aplica al perfil una capa normal de lacat base i posteriorment se li s’adhereix una pel·lícula decorativa mitjançant calor, imitant diferents tipus de fustes, obtenint un resultat pràcticament igual al de la fusta natural. Podem triar lacat fusta llis, semblant a la fusta natural polida i envernissada, i lacat fusta texturat, el qual imita la fusta natural envernissada sense polir, és a dir més aspre al tacte. Si decoreu la llar amb aquest tipus de lacat, aportarà calidesa i decoració. El lacat al forn té 10 anys de garantia, encara que en la pràctica són molts més els anys de durada. A continuació li mostrem alguns dels tipus de lacat fusta més comuns:

PI NUS

PI NUS

PI CLAR

PI CLAR

FREIXA

FREIXA

NOGUERA

NOGUERA

TEKA TEXTURA

TEKA TEXTURA

TEKA LLIS

TEKA LLIS

SAPELLY

SAPELLY

CIRERER

CIRERER

ROURE

ROURE

OM

OM

CASTANYER

CASTANYER

EMBERO

EMBERO

ANODITZATS: A diferència del lacat, l’anoditzat és una tècnica que es sol emprar sobre l’alumini per generar una capa de protecció artificial mitjançant l’òxid protector de l’alumini, conegut com alúmina. La capa s’aconsegueix per mitjà de procediments electroquímics, i proporciona una major resistència i durabilitat, convertint al material pràcticament impassible al llarg dels anys. És molt recomanable per a habitatges a primera línia de mar on el salnitre o la calç pogués deteriorar les finestres. A continuació li mostrem alguns dels tipus d’anoditzats més comuns:

INOX

INOX

PLATA

PLATA

BRONZE

BRONZE

COURE

COURE

NEGRE

NEGRE

BORDEUS

BORDEUS

BLAU

BLAU

OR

OR

TIPUS DE MANETES PER TRIAR:

Existeixen diferents models i acabats de dispositius de maniobra a triar com a complement per dissenyar la finestra o porta al nostre gust. En funció del tipus de sèrie escollida, podrem adaptar un model o un altre. Els models EURO i PRIMA són els més utilitzats per a sèries practicables convencionals, sent el model PRIMA més actual que l’EURO. La resta de models poden ser incorporats en portes i finestres amb canal 16 (sèries especials per a ferramentes més evolucionades), com ara la sèrie NOBILE ALUMINI-FUSTA, i també en la nostra sèrie corredissa S-76. Les manetes premium es fabriquen en acer inoxidable, una solució de qualitat per allargar la vida útil de les nostres ferramentes.

 Per acabar de compondre la finestra trii el VIDRE que més s’adapti al que esta buscant: Per a obres en les que cal utilitzar vidre, posem a la vostra disposició la nostra experiència treballant vidre Monolític, vidre Laminat, vidre de cambra i vidre Temperat, tots ells amb les seves variants corresponents. Tipus de Vidres disponibles: 1. Vidre monolític:

Aquest tipus de vidre és de composició simple, fabricat en una única peça. Pot presentar diferents formes i gruixos, segons el procediment de fabricació emprat. Gruixos a la carta, siguent els vidres de 4 mm i 5 mm els més utilitzats en portes i finestres d’interior, de 10 mm o més segons l’atenuació acústica per exteriors, o rigidesa en l’estructura. A continuació els mostrem alguns dels vidres monolítics més utilitzats per PONSICO SCP:

CRISTALINA

CRISTALINA

CARGLASS

CARGLASS

CARGLASS NEW

CARGLASS NEW

KYOTO

KYOTO

BOMBOLLES (NO STOCK)

BOMBOLLES (NO STOCK)

IGUAZÚ

IGUAZÚ

LISTRAL 151

LISTRAL 151

LISTRAL 157 (NO STOCK)

LISTRAL 157 (NO STOCK)

ARMAT

ARMAT

CATEDRAL

CATEDRAL

PARSOL

PARSOL

MATE ÀCID

MATE ÀCID

MADRAS PI

MADRAS PI

MADRAS PICS

MADRAS PICS

MADRAS GEBRE

MADRAS GEBRE

MADRAS NEBULOSA

MADRAS NEBULOSA

MADRAS ESPIGUES

MADRAS ESPIGUES

FULLES

FULLES

GAUDÍ

GAUDÍ

TON

TON

Vidre laminat 5+5

Vidre laminat 5+5

Vidre laminat 3+3 butiral mate

Vidre laminat 3+3 butiral mate

2. Vidre Laminat:

Aquest tipus de vidre es caracteritza per la unió de dos o més vidres simples o monolítics mitjançant una làmina adhesiva de butiral de polivinil, aconseguint així un vidre de seguretat que en cas de trencament no pugui desplomar en diversos trossos. Aquesta làmina pot ser de diferents tonalitats modificant així el color final del vidre. Es pot utilitzar també una làmina acústica, atenuant algun decibel més que els vidres monolítics d’aquest gruix. A continuació li mostrem alguns exemples de vidres laminats més comuns:

 1. VIDRE ACUSTIC: Segons el vidre utilitzat podem atenuar en 40dB de soroll sense problemes.
 2. Color: Segons el color de la làmina interna, podem obtenir diferents tonalitats en el resultat final del vidre.
 3. Seguretat: Les làmines internes ofereixen seguretat en evitar caure el vidre en cas de trencament.

3. Vidre de Càmera:

Vidre de càmera estàndard

Vidre de càmera estàndard

Vidre format per dos vidres, ja siguin simples o laminats, formant al seu interior una cambra d’aire o gas (en el cas del baix emissiu), aconseguint així trencar la conductivitat tèrmica que transmet ja de per si el vidre. En el contorn interior incorporen unes sals marines per absorbir les possibles restes d’humitat. A fàbrica és segellat el contorn exterior amb quitrà, assegurant així la seva estanqueïtat. Es poden fer múltiples combinacions amb tot tipus de vidres, ja siguin gravats, llisos, laminats, temperats, etc. Com més gran és la càmera interna major és la seva eficiència tèrmica. A dia d’avui aquest tipus de vidre, en ser fabricat en massa, no suposa un gran augment de costos respecte al vidre simple.Actualment el vidre Guardian Sun, suposa un estalvi energètic mai abans vist en els vidres de cambra, sent un vidre, entre els baix emissius, dels més eficients. A continuació li mostrem alguns exemples de vidres de càmera més comuns:

  1. -Combinar 2 vidres: Es poden triar 2 vidres simples per formar un vidre de cambra a gustdel client, posant el costat rugós a l’interior de la càmera per a la seva fàcil neteja.
  2. -Plafons o Estries: Hi ha la possibilitat d’incloure quarterons o estries mate o brillant a l’interior del vidre de cambra.
  3. -Baix emissiu GUARDIAN SUN:Són els vidres més eficients que es coneixen en aquest moment, molt recomanables per estalvi energètic i econòmic, una bona inversió de futur.

   Vidre baix emissiu, Guardian Sun

   Vidre baix emissiu, Guardian Sun

4. Vidre Temperat:

Vidre de seguretat amb una resistència major que la resta de vidres respecte a la seva duresa. Aquesta duresa s’aconsegueix a fàbrica amb un tractament tèrmic, elevant la temperatura del vidre un cop construït a uns 500 graus mitjançant forns especials, posteriorment és refredat gradualment amb aire per aconseguir així la seva duresa. És molt utilitzat en llocs on el vidre pugui patir algun impacte esporàdic, que si no és molt agressiu, es mantindrà intacte. Molt utilitzat en mampares de bany, ja que en cas de trencament, el vidre quedaria en mil trossos minúsculs evitant així danys majors. Diferents gruixos, colors i matejats, poden ser les variants d’aquest tipus de vidre.

En el cas que volgués afegir PERSIANES a les finestres, REIXES o TENDALS, consulteu les nostres seccions específiques per obtenir més informació, o CONSULTI’NS qualsevol dubte o aclariment els respondrem sense cap compromís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *