Tancaments a Barcelona PONSICO

Tancaments a Barcelona PONSICO

Tancaments a Barcelona PONSICO

Tancaments a Barcelona PONSICO

Tancaments a Barcelona PONSICO

Tancaments a Barcelona PONSICO

Tancaments a Barcelona PONSICO

Tancaments a Barcelona PONSICO

Per tal de guanyar metres quadrats a l’habitatge, una solució pràctica és fer un armari, caseta o tancament a l’exterior. Construïts amb materials de qualitat, és una solució de gran durabilitat i estanquitat. Realitzem tancaments de patis, tancaments d’àtics, tancaments de terrasses, tancaments de balcons, tancaments de galeries, tancaments de porxos, etc.

Consulteu els següents materials per poder fabricar el seu tancament a mida, segons les necessitats de cada client. Trieu el tipus de PERFILERIA per poder compondre l’estructura del tancament segons les seves necessitats:

A la fusteria d’alumini Ponsico disposem dels següents perfils,entre d´altres, les sèries practicables i corredisses les més utilitzades, ordenats de major a menor eficiència, detallant la fitxa tècnica amb cada un d’ells. Aquestes sèries són les més utilitzades en els últims anys, pertanyen al fabricant Alugom. La referència RPT, significa trencament de pont tèrmic, més estalvi energètic ja que trenca la transmitància tèrmica de la perfileria.

CORREDISSES:

PRACTICABLES:

Inclogui el tipus d’ACABAT a la perfileria: A la Fusteria d’Alumini Ponsico oferim els següents acabats:

Mostrari lacat colors RAL

Mostrari lacat colors RAL

Mostrari lacat fusta

Mostrari lacat fusta

Mostra de anoditzat: plata, inox, bronze i negre.

Mostra de anoditzat: plata, inox, bronze i negre.

Converteixi la seva porta o finestra d’alumini en clàssica o moderna, en funció del tipus d’acabat aplicable a l’alumini, ja sigui lacat fusta o lacat RAL llis, triant el color que més li agradi, per compaginar perfectament amb el disseny de la seva llar. O dotar la seva estructura exterior d’alumini de la magnífica resistència que ofereixen els anoditzats, i seleccioneu el color que més li agradi. A la Fusteria d’Alumini Ponsico oferim els següents tipus d’acabats:

LACAT COLORS RAL: És possible triar entre una àmplia gamma de lacats, seleccionant un nombre de la carta anomenada “RAL” que equival a un color concret. El tractament dels perfils es fa en plantes de lacat al forn sota estrictes normes de qualitat, aquestes normes fixen una sèrie d’exigències tècniques perquè el procés del lacat de l’alumini s’efectuï amb total garantia. El lacat al forn té 10 anys de garantia, encara que en la pràctica són molts més els anys de durada. A continuació li mostrem els lacats color RAL més utilitzats, dins d’una extensa gamma:

RAL 1021

RAL 1021

RAL 3011

RAL 3011

RAL 5010

RAL 5010

RAL 6005

RAL 6005

RAL 7016

RAL 7016

RAL 7021

RAL 7021

RAL 9006

RAL 9006

RAL 7035

RAL 7035

RAL 8014

RAL 8014

RAL 8017

RAL 8017

RAL 6200

RAL 6200

RAL 9016

RAL 9016

LACAT FUSTA: S’aplica al perfil una capa normal de lacat base i posteriorment se li s’adhereix una pel·lícula decorativa mitjançant calor, imitant diferents tipus de fustes, obtenint un resultat pràcticament igual al de la fusta natural. Podem triar lacat fusta llis, semblant a la fusta natural polida i envernissada, i lacat fusta texturat, el qual imita la fusta natural envernissada sense polir, és a dir més aspre al tacte. Si decoreu la llar amb aquest tipus de lacat, aportarà calidesa i decoració. El lacat al forn té 10 anys de garantia, encara que en la pràctica són molts més els anys de durada. A continuació li mostrem alguns dels tipus de lacat fusta més comuns:

PI NUS

PI NUS

PI CLAR

PI CLAR

FREIXA

FREIXA

NOGUERA

NOGUERA

TEKA TEXTURA

TEKA TEXTURA

TEKA LLIS

TEKA LLIS

SAPELLY

SAPELLY

CIRERER

CIRERER

ROURE

ROURE

OM

OM

CASTANYER

CASTANYER

EMBERO

EMBERO

ANODITZATS: A diferència del lacat, l’anoditzat és una tècnica que es sol emprar sobre l’alumini per generar una capa de protecció artificial mitjançant l’òxid protector de l’alumini, conegut com alúmina. La capa s’aconsegueix per mitjà de procediments electroquímics, i proporciona una major resistència i durabilitat, convertint al material pràcticament impassible al llarg dels anys. És molt recomanable per a habitatges a primera línia de mar on el salnitre o la calç pogués deteriorar les finestres. A continuació li mostrem alguns dels tipus d’anoditzats més comuns:

INOX

INOX

PLATA

PLATA

BRONZE

BRONZE

COURE

COURE

NEGRE

NEGRE

BORDEUS

BORDEUS

BLAU

BLAU

OR

OR

TIPUS DE MANETES PER TRIAR:

Existeixen diferents models i acabats de dispositius de maniobra a triar com a complement per dissenyar la finestra o porta al nostre gust. En funció del tipus de sèrie escollida, podrem adaptar un model o un altre. Els models EURO i PRIMA són els més utilitzats per a sèries practicables convencionals, sent el model PRIMA més actual que l’EURO. La resta de models poden ser incorporats en portes i finestres amb canal 16 (sèries especials per a ferramentes més evolucionades), com ara la sèrie NOBILE ALUMINI-FUSTA, i també en la nostra sèrie corredissa S-76. Les manetes premium es fabriquen en acer inoxidable, una solució de qualitat per allargar la vida útil de les nostres ferramentes.

 Trieu el tipus de VIDRE per poder complementar al seu gust el tancament: Per a obres en les que cal utilitzar vidre, posem a la vostra disposició la nostra experiència treballant vidre Monolític, vidre Laminat, vidre de cambra i vidre Temperat, tots ells amb les seves variants corresponents. Tipus de Vidres disponibles: 1. Vidre monolític: Aquest tipus de vidre és de composició simple, fabricat en una única peça. Pot presentar diferents formes i gruixos, segons el procediment de fabricació emprat. Gruixos a la carta, i els vidres de 4 mm i 5 mm els més utilitzats en portes i finestres d’interior, de 10 mm o més segons l’atenuació acústica per a exteriors, o rigidesa en l’estructura. A continuació els mostrem alguns dels vidres monolítics més utilitzats per PONSICO SCP:

CRISTALINA

CRISTALINA

CARGLASS

CARGLASS

CARGLASS NEW

CARGLASS NEW

KYOTO

KYOTO

BOMBOLLES (NO STOCK)

BOMBOLLES (NO STOCK)

IGUAZÚ

IGUAZÚ

LISTRAL 151

LISTRAL 151

LISTRAL 157 (NO STOCK)

LISTRAL 157 (NO STOCK)

ARMAT

ARMAT

CATEDRAL

CATEDRAL

PARSOL

PARSOL

MATE ÀCID

MATE ÀCID

MADRAS PI

MADRAS PI

MADRAS PICS

MADRAS PICS

MADRAS GEBRE

MADRAS GEBRE

MADRAS NEBULOSA

MADRAS NEBULOSA

MADRAS ESPIGUES

MADRAS ESPIGUES

FULLES

FULLES

GAUDÍ

GAUDÍ

TON

TON

Vidre laminat 5+5

Vidre laminat 5+5

Vidre laminat 3+3 butiral mate

Vidre laminat 3+3 butiral mate

2. Vidre Laminat:

Aquest tipus de vidre es caracteritza per la unió de dos o més vidres simples o monolítics mitjançant una làmina adhesiva de butiral de polivinil, aconseguint així un vidre de seguretat que en cas de trencament no pugui desplomar-se en diversos trossos. Aquesta làmina pot ser de diferents tonalitats modificant així el color final del vidre. Es pot utilitzar també una làmina acústica, atenuant algun decibel més que els vidres monolítics d’aquest gruix. A continuació li mostrem alguns exemples de vidres laminats més comuns:

  1. VIDRE ACUSTIC: Segons el vidre utilitzat podem atenuar en 40dB de soroll sense problemes.
  2. -Color: Segons el color de la làmina interna, podem obtenir diferents tonalitats en el resultat final del vidre.

  3. -Seguretat:

    Les làmines internes ofereixen seguretat en evitar caure el vidre en cas de trencament.

Vidre de càmera standard

Vidre de càmera standard

3. Vidre de Càmera:

Vidre format per dos vidres, ja siguin simples o laminats, formant al seu interior una cambra d’aire o gas (en el cas del baixemissiu), aconseguint així trencar la conductivitat tèrmica que transmet ja de per si el vidre. En el contorn interior incorporen unes sals marines per absorbir les possibles restes d’humitat. En fàbrica és segellat el contorn exterior amb quitrà, assegurant així la seva estanqueïtat. Es poden fer múltiples combinacions amb tot tipus de vidres, ja siguin gravats, llisos, laminats, temperats, etc. Com més gran és la càmera interna major és la seva eficiència tèrmica. A dia d’avui aquest tipus de vidre, en ser fabricat en massa, no suposa un gran augment de costos respecte al vidre simple. Actualment el vidre Guardian Sun, suposa un estalvi energètic mai abans vist en els vidres de cambra, sent un vidre, entre els sota emissius, dels més eficients. A continuació li mostrem alguns exemples de vidres de càmera més comuns:

-Combinar 2 vidres: Es poden triar 2 vidres simples per formar un vidre de cambra a gust del client, posant el costat rugós a l’interior de la càmera per a la seva fàcil neteja.

Vidre baix emissiu, Guardian Sun

Vidre baix emissiu, Guardian Sun

-Quarterons o Estries: Hi ha la possibilitat d’incloure quarterons o estries mate o brillant a l’interior del vidre de cambra. -Baix emissiu  GUARDIAN SUN: Són els vidres més eficients que es coneixen en aquest moment, molt recomanables per estalvi energètic i econòmic, una bona inversió de futur. 4. Vidre Temperat:

Vidre de seguretat amb una resistència major que la resta de vidres respecte a la seva duresa. Aquesta duresa s’aconsegueix en fàbrica amb un tractament tèrmic, elevant la temperatura del vidre un cop construït a uns 500 graus mitjançant forns especials, posteriorment és refredat gradualment amb aire per aconseguir així la seva duresa. És molt utilitzat en llocs on el vidre pugui patir algun impacte esporàdic, que si no és molt agressiu, aquest es mantindrà intacte. Molt utilitzat en mampares de bany, ja que en cas de trencament, el vidre quedaria en mil trossos minúsculs evitant així danys majors. Diferents gruixos, colors i matejats, poden ser les variants d’aquest tipus de vidre.

Esculli el tipus de SOSTRE O TEULADA per cobrir el tancament segons les seves necessitats:

Sostre de policarbonat cel·lular en pati de llums

Sostre de policarbonat cel·lular en pati de llums

Sostre d'acer amb aïllant tèrmic imitació teula

Sostre d’acer amb aïllant tèrmic imitació teula

Mostra seccional de sostre d'acer amb aïllant

Mostra seccional de sostre d’acer amb aïllant

Xapa d'acer tipus sandvitx imitació fusta

Xapa d’acer tipus sandvitx imitació fusta

Mostra seccional de fals sostre d'alumini lacat blanc

Mostra seccional de fals sostre d’alumini lacat blanc

Sostre d'alumini lacat blanc

Sostre d’alumini lacat blanc

Un bon aïllament en un sostre d’un habitatge és bàsic per mantenir les eficiències energètiques sota control. El mateix passa en falsos sostres o sostres de tancaments de exterior. A la fusteria d’alumini Ponsico scp disposem d’una gran varietat de materials amb els quals construir el sostre d’un tancament, adaptant tant a les condicions ambientals com a les necessitats de cada client. D’aquesta manera es pot aconseguir un sostre lluminós, aïllant, acústic … segons el material empleat. Materials com l’alumini, acer, policarbonat cel·lular, vidre, etc, ens ajuden a aconseguir l’efecte desitjat, posis en contacte amb nosaltres i l’assessorarem sense cap compromís. Hi ha la possibilitat d’incloure claraboies als sostres cecs d’acer, per tal de poder obtenir llum natural, a més de poder netejar d’una manera més còmoda la teulada. Poden ser de diferents formes i obertures, adaptant-nos als sostres més difícils. Aquí a la imatge inferior, els mostrem exemples de xapa sandwich d’alumini, composta per dues xapes d’alumini de 0.8mm/1mm de gruix cadascuna, i poliestirè extruït a l’interior formant un bloc, el que ajuda a aïllar més que una xapa simple, solen ser de 16mm totals, però es fabrica en diverses mesures. És molt utilitzat en fusteria d’alumini per armaris, finestres o estructures on es vulgui bloquejar el pas de llum i alhora obtenir aïllament tèrmic i acústic. També es poden fabricar falsos sostres d’interior, o sostres d’exterior amb aquest material, ja que atorga més rigidesa que el sostre d’alumini convencional, evitant així vibracions i sorolls. L’altra imatge inferior ens mostra un exemple de claraboia més utilitzada per sostres i teulades d’acer o d’alumini, amb obertura telescòpica o manual per poder ventilar o accedir a la coberta per al seu manteniment o neteja.

Xapa sandvitx d'alumini

Xapa sandvitx d’alumini

Claraboia

Claraboia

Llums LED en falsos sostres d'alumini

Llums LED en falsos sostres d’alumini

Incorpori PERSIANES en el seu tancament si fos necessari:

Les persianes són un element molt comú en els països del sud d’Europa. Bona protecció del sol, cada vegada més nociu, asseguren que el cop de calor produïda pel mateix es quedi fora de l’habitatge, fent que els estius siguin una mica més suaus. En definitiva ens ajuden a protegir-nos de l’exterior, ja sigui: vent, pluja, calamarsa o del mateix fred. Una persiana de seguretat ofereix protecció, a més del que s’ha nomenat. Motoritzades, amb cinta, cardan o torn són les variants de moviment que disposem.

Fabriquem persianes d’alumini i persianes de PVC, reparacions i manteniment, venda de motors de persianes, etc. La nostra gamma de productes és: 1. PERSIANAS D’ALUMINI:

Persiana d'alumini

Persiana d’alumini

Perfil persiana d'alumini lacat fusta

Perfil persiana d’alumini lacat fusta

Perfil persiana d'alumini lacat blanc

Perfil persiana d’alumini lacat blanc

Aquest tipus de persianes ofereixen una bona qualitat-preu. A causa de la seva construcció d’alumini a l’exterior ofereix resistència per a la intempèrie necessària en condicions adverses, a l’interior composta per escuma de poliuretà rígid per a més eficiència tèrmica. Són més lleugeres que qualsevol altre model del mercat a causa de la seva lleugera extorsió d’alumini, diferents formes i models proporcionen la versatilitat necessària per satisfer qualsevol buit existent. Informi’s de preu contactant amb nosaltres sense cap compromis.

2. PERSIANES DE PVC:

Perfil persiana de PVC model roma

Perfil persiana de PVC model roma

Persiana de PVC

Persiana de PVC

Perfil persiana de PVC color beig model miniper

Perfil persiana de PVC color beig model miniper

Les persianes de PVC són les més econòmiques del mercat, degut la seva construcció en plàstic ofereixen una de les propietats d’aquest material que és l’aïllament tèrmic. Diferents formes en els models permeten adaptar-se als buits existents per tal de reduir espai. Consulti preus contactant amb nosaltres sense cap compromís.

3. PERSIANES DE SEGURETAT:

Persiana de seguretat d'alumini autoblocant

Persiana de seguretat d’alumini autoblocant

Persiana de seguretat

Persiana de seguretat

Persiana de seguretat plata mate

Persiana de seguretat plata mate

La persiana d’alumini de seguretat és el producte estrella en persianes a PONSICO SCP Amb un gruix considerable són molt recomanables en la substitució de reixes ja que ofereixen una protecció moltes vegades superior. Diferents models com la autoblocant (persiana que es bloqueja un cop baixada impedint la seva pujada manual des de l’exterior), la perforada o calada (ideal per comerços o aparadors) etc, componen aquest tipus de persianes de seguretat. Disposen d’un sistema de cosit perquè no es moguin les làmines entre elles, per donar consistència en bloc. És molt recomanable acompanyar d’un motor elèctric (Somfy, Wurth …), abaix esmentats, ja que tenen un pes considerable i evitar així reparacions indegudes. Consulti preu sense cap compromís.

4. PERSIANES GRADHERMETIC:

Persianes d’alumini que ofereixen un gir addicional tipus lama de mallorquina per poder ventilar un cop la persiana aquesta baixada, lama orientable i autoblocant, és convenient instal · lar motoritzades, encara que amb cinta o cardan també són factibles. Per més informació visiteu la secció de persianes del fabricant GRADHERMETIC.

5. MOTORS I COMANDAMENTS A DISTÀNCIA:

Motorització per persianes

Motorització per persianes

Comandaments a distància motors

Comandaments a distància motors

Motor per calaix petit

Motor per calaix petit

Sistema d’automatització per persianes, disposem de diversos fabricants per proporcionar competència i qualitat en el producte. Poden ser amb comandament a distància (RTS), senzills o programables. Molt recomanable per persianes amb pesos elevats, tipus de seguretat prèviament esmentades, o per a persones grans o amb mobilitat reduïda. Els fabricants ofereixen diversos anys de garantia a part de la garantia d’instal·lació de PONSICO SCP Amb aquest sistema la persiana treballa més suau i per això allargarà la seva vida útil. Silenciosos i de fàcil instal·lació podent muntar també en tendals i cortines d’un habitatge. consulti preus sense compromís a PONSICO S.C.P.

6. CALAIXOS EXTERNS DE PERSIANA:

Calaix compacte monobloc

Calaix compacte monobloc

Calaix compacte monobloc

Calaix compacte monobloc

Guia compacte monobloc

Guia compacte monobloc

Compacte monobloc en finestra

Compacte monobloc en finestra

En llocs on no hi ha persianes d’origen en l’edificació, es poden incloure calaixos externs com la mini-per de PVC, la minor d’alumini i el compacte monoblock mixt de PVC i alumini. Aquest últim és recomanable per la seva construcció, a l’exterior alumini, per l’interior una estructura de PVC que ajuda a atenuar el soroll en donar-li més consistència i resistència al calaix. Motoritzats o amb cinta, normalment són incorporats a les finestres de nova construcció. Aquest tipus de persianes desprenen per l’exterior, de manera que, la cara exterior de la persiana pot ser fàcilment netejable des de l’interior de l’habitatge, a més, augmenta la cambra d’aire entre la persiana i la finestra, ajudant a aïllar més eficientment l’estada.

Com també es poden incorporar TENDALS com a mesura de protecció solar: Element indispensable per a la protecció solar, un tendal instal·lat correctament ofereix l’estalvi energètic de l’aire condicionat que a molts ens pot arribar a sorprender. Retè en gran mesura la calor del sol, proporcionant benestar per a tota la familia. Oferim una gran varietat de tendals a nostres clients, des del tendal tradicional vertical, fins capotes, pèrgoles o cortines. Oferim també canvis de lona, lones confeccionades, motors per tendals amb o sense comandaments a distància, i construcció de teuladells.

Exemples de tendals verticals

Exemples de tendals verticals

Els principals MODELS DE TENDALS són:

1. Tendals Verticals: Model de tendal molt comú en balcons el qual baixa com el seu nom indica en vertical, és a dir a plom, podent anar amb guies o sense, segons la modalitat d’aquest. El tendal vertical més comú és el que baixa des de la línia exterior del sostre de la terrassa i en baixar cap la possibilitat de ser agafat a la barana amb uns braços que admeten diverses posicions. Pot ser motoritzat, amb comandament a distància o sensors. En aquest model la motorització ha de ser inclosa la funció ABS, que impedeix el trencament de la lona en cas de distracció, de manera que el motor deixa d’exercir força quan detecta estar subjecte a la barana.

Exemples de tendals braços invisibles

Exemples de tendals braços invisibles

2. Tendals amb Braços invisibles: Model de tendal molt comú en balcons d’àtics i baixos podent també ser instal·lat en pisos amb terrassa. La peculiaritat d’aquest model és que els braços s’estenen en horitzontal des del punt de sortida, normalment collat a una paret vertical, podent regular la caiguda en graus a gust del client. Els braços van acompanyant la lona per sota, de manera que sembla que no tingui braços vist des de l’exterior, d’aquí el seu nom. Existeixen diferents variants d’aquest model, de les quals destaca el model cofre, el qual un cop recollit, el mateix tendal protegeix la lona i els braços a l’interior del mateix. És recomanable motoritzar aquest tipus de tendals, ja que quan superen els 3 metres de línia, l’esforç que cal fer és considerable per poder-los pujar. El sensor de vent és igual de recomanable per terrasses on bufa amb força el vent, de tal manera que quan detecta massa vent es recull automàticament, el sensor de llum actua de la mateixa manera quan detecta l’absència o excés de sol.

Exemple tendal punt recte

Exemple tendal punt recte

3. Tendals Punt recte: Model de tendal molt comú per finestres i balcons exteriors. Aquest model és col·locat a la línia interior del sostre de balcó o terrassa, o en el buit exterior de la finestra. El tendal descendeix a uns 45 graus a l’exterior, guiat per dos braços collats al sòcol del tendal i a la vegada a la façana vertical, guiant en tot moment el tendal descrivint un arc. No és tan necessari ser motoritzat, ja que aquests braços no exerceixen tanta força com altres models.

4. Capotes: Model de tendal el qual mitjançant una estructura metàl·lica en el seu interior protegeix la línia de façana de portes i finestres, donant una forma semicircular molt estètica. Aquest tendal pot ser accionat mitjançant tir de corda o motor.

Tendals a Barcelona

Tendals a Barcelona

5. Corredisses: Model de tendal el qual va guiat de manera horitzontal per unes guies fent plecs a la lona. Com el seu nom indica el tendal corre per aquestes guies. En molts casos és necessària la instal·lació d’uns suports verticals tipus porteria, per poder subjectar les guia per les quals baixa el tendal. Molt còmode en ser accionat per cabestantes o motors.

6. Pèrgoles / Passadissos: Estructures metàl·liques en forma de tancament exterior tancades a la part superior amb una lona de tendal. Poden presentar diferents formes i mesures a gust del client, dotant-la d’inclinació per evitar que s’entolli la pluja, neu …

7. Cortines: Tipus de tendal el qual va guiat per la façana exterior de balcons i terrasses mitjançant uns rodaments o carruchas prèviament instal·lades al tendal. Cau de forma natural pel seu propi pes i és mogut de forma manual com una cortina d’interior d’habitatge. 8. Canvis de lona: Es canvien tot tipus de lones de tendals prèviament instal · lats. 9. Diversos: – Teuladells: molt útils per protegir lones dels tendals un cop recollit. – Lones confeccionades: lones elaborades a gust i forma del client.

Motors i comandaments a distància

Motors i comandaments a distància

Sensor de llum i vent Somfy

Sensor de llum i vent Somfy

10. Motors, comandaments a distància i sensors: Aquests automatismes són molt pràctics i funcionals, amb només un botó pugi tendals sense cap tipus d’esforç. Podent ser amb comandament a distància o fixos en paret, podem sincronitzar tots els tendals i persianes d’un habitatge amb només un botó. Són múltiples les variants que ofereix el fabricant SOMFY per poder accionar per programació horària, per sensors de moviment, llum o vent. De tal manera que ens podem despreocupar del tendal totalment si fa vent, perquè amb el sensor adequat quan detecta molt aire, aquest el detecta i ho recull automàticament. El mateix passa amb el sensor de llum, que en detectar el sol directe s’estén sol, i es recull en arribar la nit, podent regular la sensibilitat d’aquest.

TIPUS DE LONES: Hi ha diferents tipus de lones a triar, acríliques, polièster, plàstiques, pvc, etc.

Mostrari de lones Soltis

Mostrari de lones Soltis

Tipus de lona micro-perforada per afavorir el pas de l’aire i llum, de presència molt estètica que ressalta colors plàstics i vius, de tacte plastificat i garantia de 3 anys. El seu pes per metre quadrat són 400 grams, gruix de 0.45 mm, l’ample de banda és de 267 cm, té una resistència a la tracció de 230/230 daN / 5 cm, una resistència a l’esquinçament de 30/25 daN i una resistència al foc M2.

Mostrari de lones Screen

Mostrari de lones Screen

Teixit compost per un 15% de polièster + un 85% de PVC. Lligament tipus sarja amb un diàmetre del fil de 0.40 mm, ample de banda de 300/250 cm, amb un pes de 605 g/m2, gruix de la lona és 0.78 mm, amb un grau d’obertura d’un 3% aprox. Resistència al foc classe 1, acabats antibacteris i lliure Pb, té una resistència a la tracció de fins a 150 daN / 5 cm, i l’esquinçament de 10 daN / 5 cm, l’estabilitat tèrmica és de -30 / +70 graus.

Mostrari de lones acríliques

Mostrari de lones acríliques

Aquest tipus de lona és la més utilitzada i és coneguda com la lona de tendal estàndard el teixit és compost per 100% de fibra acrílica tenyida a la massa, amb una resistència de fins a 135 daN / 5 cm, amb un pes de 300 gr / m2 aproximadament. La columna d’aigua és d’aproximadament de 300 mm, l’ample de banda és de 120 cm i l’acabat és en fluorcarbó.

Mostrari de lones polièster

Mostrari de lones polièster

Teixit fabricat en polièster 1.100 dtex., Amb un recobriment de PVC, una terminació en lacat i una resistència al foc de M2​​. La resistència a la temperatura és de -30 / +80 º C i té una solidesa del color a la llum de 7. El pes és de 600 gr/m2, una resistència a la tracció de fins a 250 daN / 5 cm, i l’esquinçament de 20/25 daN, l’ample de banda màxim és de 300 cm.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *